vrijdag 19 juli 2019

Ral 9010 spuitbus

BICCS Agrideck Industrie lak. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan en spijlen.


Tonen als: Foto-tabel Lijst Sort by.

De lak is te gebruiken voor houtwerk, maar i. Het is speciaal geschikt voor duurzame bescherming van radiatoren, warmwaterleidingen en cv-buizen. Ondanks de hoge temperaturen bij deze toepassingen vergeelt de Hammerite radiatorlak niet en blijft uw radiator mooi van kleur. RAL -kleur in Spuitbus is een spray dat is afgevuld met een kleur verf op basis van een RAL -nummer. Naast het feit dat wij iedere RAL -kleur in spuitbus kunnen leveren, heeft u ook de keuze uit hoogglans, zijdeglans of mat. Welke RAL -kleur wit is tegenwoordig de standaard?


Lichte kleuren zijn tegenwoordig populairder. RAL -kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid.

Maar ook op op sommige kunststoffen. Bestel voordelig bij Verfpoint. Deze Ral kleuren van Color Extreme zijn standaardtonen.


Ral Dupli-Color is een sneldrogende lak met een hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het RAL -assortiment bevat metallic verf met een specifieke paarlemoeren tint, evenals effen kleuren. De monsters worden aangeboden in matte en glanzende versies.


Autolak RAL spuitbus sneldrogend. Voor het behandelen van behandelde ondergronden zoals hout ,metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX.


Klusartikelen voor de laagste prijs. Klus artikelen voor lage prijzen. Professionele sneldrogende verfspray met een zeer goede dekkracht en hoog verf pigment gehalte.


De 2K spuitbussen van SprayMax zijn uniek in haar soort. De ingebouwde harder is speciaal samengesteld voor de verf waarmee wij de spuitbus vullen. De exacte RAL kleur voor verschillende.

Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Hier besteld u ral kleuren in spuitbus. Selecteer onder kleur de juiste kleur. Deze kleur word dan speciaal voor u gemaakt en uitgevuld in een colorMatic spuitbus. Inhoud van de spuitbus is 4ml.


Nu primer en blanke lak voor € 1per stuk, ipv € 295. Geef hier uw keuze aan, daarna kunt u toevoegen in de winkelmand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts