maandag 22 juli 2019

Kast op maat

Individuele meubels op maat gemaakt. Afmetingen, inrichting en decors naar keuze. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Vind kledingkast op maat maken het nu op Kensaq. Zoek naar kledingkast op maat maken.

Geef ons een like op facebook, hier aan de rechterkant. Zo bespaar je met een kast op maat ruimte op twee manieren en heb je een kast waar je nog jaren mee vooruit kan. Kast op maat millimeter nauwkeurig ontwerpen.


Je kunt nu heel gemakkelijk jouw meubelidee waar maken. Configureer in slechts stappen jouw individuele kast op maat met behulp van de online configurator van jouwMaatkast. Stel direct online je eigen kast samen in een paar eenvoudige stappen.


Inmeet en plaatsing service Naast het advies op maat kunt u de ruimte laten inmeten door. Nu zelf je kast op maat maken Je kunt zelf online je kast op maat maken via onze configurator.

Gebruik bovenstaande knop om jouw wensen aan te geven wat betreft het type, de grootte en het (hippe of stoere) design van de kast. Ook kun je een kijkje nemen in alle bijbehorende accessoires en handgrepen van de kast. Ontwerp je eigen kast op maat. StoreMax biedt online hulpmiddelen aan die je helpen bij het kiezen van jouw kast op maat.


Met onze handige kastendesigner maak je binnen no-time een ontwerp van jouw droomkast. Eerst selecteer je het type kast , en vervolgens selecteer je het gewenste kastinterieur, het type hout en eventuele accessoires. Meer weten over deze cookies, klik hiernaast op Meer informatie. Verrassende ideeën voor kasten op maat. Je Lundia adviseur heeft ruime ervaring met het ontwerpen van kasten op maat.


Hij of zij komt dan ook vaak met verrassende oplossingen. Jouw ideeën blijven hierbij steeds het uitgangspunt. Je kunt ook een aantal vragen verwachten, die zijn nodig om de perfecte kast op maat voor jou op te stellen. Kasten op maat van ontwerp tot inbouw. U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past.


Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De prijzen worden direct online berekend.

Bij ons kunt u online uw schuifdeuren en kasten op maat samenstellen. U zult zien dat u bij ons altijd goedkoper uit bent dan bij de bouwmarkt of andere speciaalzaken. Unieke landelijke services.


Houdt u van snel en makkelijk? Dan kunt u gebruik maken van onze landelijke inmeet- en montageservice. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Een inbouwkast die helemaal naar jouw persoonlijke wens op maat wordt ontworpen en gemaakt.


Een kast op maat kun je bij ons eenvoudig volledig zelf samenstellen. Alle meubels van jouwMaatkast. Omdat we zelf produceren, kunnen we eerlijke prijzen en een snelle levering waarborgen. Woonachtig in de buurt van Amsterdam?


Op zoek naar een unieke kast op maat ? Ik ontwerp én maak deze kast op maat voor jou! Iedere kast wordt door Bart van Dijk op maat gemaakt. Na een introductiegesprek breng ik uw wensen in kaart, meet ik de beschikbare ruimte en nemen we samen de mogelijkheden door. Vervolgens ga ik aan de slag in de werkplaats en wordt uw kast geheel op maat gemaakt, precies zoals u dat wilt. Veel mensen zijn op zoek naar een kast die zo dicht mogelijk aan deze eisen voldoet.


U geeft ons de gewenste maat op en wij ontwerpen uw kast in die maat , tot op de millimeter nauwkeurig. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Raffito, de mooiste kast op maat.


Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut. Kastwanden op Maat : uw specialist in maatwerk. Wij leveren altijd maatwerk en bieden een eindeloos pakket aan kleuren, materialen en afmetingen.


Zo realiseren wij de kast die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Stel eigen schuifwandkast en schuifdeuren op maat samen en bestel direct online. Offerte en prijs direct zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts