vrijdag 5 juli 2019

Kwantum verticale lamellen

Geschikt Voor Grote Ramen. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Specialistisch advies nodig? Verticale lamellen : tijdloos, praktisch en betaalbaar. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.

Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Bij Kwantum vind je lamellen in standaardmaten, maar je kunt ze natuurlijk ook voordelig op maat laten maken.


Perfecte lichtinval op ieder moment van de dagn. Eenvoudig zelf te monteren. Met vochtige doek reinigen.

Bediening aan rechterzijde. Inhoud verpakking: schroeven, pluggen, montagesteunen, kindveiligheidsclip, montagehandleiding. Onmisbaar: rails en latten voor je lamellen. Naast kant-en-klare lamellen koop je bij Kwantum natuurlijk ook accessoires voor lamellen.


Denk aan rails, onderlatten en ringbanden. We hebben rails en accessoires voor lamellen in verschillende afmetingen. Zo slaag jij altijd voor jouw lamellenrails, ongeacht de afmetingen van je raam of ramen. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Breed aanbod lamellen op maat. Naast lamellen in standaardmaten, bieden we ook een zeer uitgebreide collectie op maat gemaakte lamellen aan.


Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Lamellen : tijdloos, praktisch en betaalbaar.

Een verticale lamel is ideaal voor hoge raampartijen in bijvoorbeeld je woonkamer. De lamel heeft een breedte van mm. Betaalbare verticale lamellen , perfect op maat geleverd. De kettingbediening kan je naar keuze links of rechts plaatsen.


Ons brede assortiment verticale lamellen stel je eenvoudig zelf samen en wordt volledig naar jouw wensen op maat geleverd. Kies voor aluminium lamellen , textiel lamellen of kunststof lamellen. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.


Goedkoper Dan In De Winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts