dinsdag 16 juli 2019

Oud hollandse tegels

Bestel of kom langs in Dalen! Stenen en Betonnen tegels. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen. Bekijk ons online assortiment! De tegels zijn in diverse formaten leverbaar, zoals 50x5 60xen 100x100. De tegeltjes worden op echt keramiek gebakken met een oud hollandse opdruk.


Oud Hollands tegeltje bedrukken met een tekst of logo voor maar 50. Van fraaie bestrating of betegeling knapt bijna elke plek op. Dat geldt voor je straat, je wijk maar natuurlijk ook voor je tuin.

Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricageprocessen de tegels hun specifieke kleur en karakter. Schellevis: al jaar verstand van tegels. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over oud hollandse tegels te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Er staan oud hollandse tegels te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 669. Het meest algemene oud hollandse tegels materiaal is metaal. Topkwaliteit tegels tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen.


Sterker nog, het is zelfs zo dat deze unieke tegel behoort tot de meest populaire tegels in tuinen. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! U kunt ons volledige assortiment bekijken op onze website Onlinebestrating. Oude tegels zijn er zowel in cementtegels maar ook in keramiek , keramische tegels , ceramic, hardgebakken tegels , de antieke tegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling , en geven een heel andere sfeer aan uw interieur. De keramische tegels kunnen ook prima op uw terras.


De tegels met (blauwe) decoratie werden gebruikt als plint langs vloeren, als lambriseringen in gangen en trappenhuizen, en als haardbekleding. De oorsprong van deze tegels ligt in het Nabije Oosten. Maak je keuze uit ons ruime assortiment.


Ruime keuze tuinartikelen online.

Tevens zijn de tegels te verkrijgen in de maten: 20x2 50x5 40x6 60x6 80xen 100x100. Gebakken Tegeltjes per stuk te bestellen. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden! In het assortiment betonbestrating van Bestratingsweb. Al deze producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Een veel voorkomende oude gebakken vloertegel wordt aangeduid met de term antieke plavuis of estrik en is verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Veelal zijn dit oude en antieke Hollandse , Belgische en Franse plavuizen. De kleuren variëren hierbij genuanceerde terracotta tegels tot rode plavuizen en van blauwe tegels tot grijze plavuizen. Hij past zich aan, aan de sfeer die u creëert.


Zo is de tegel flexibel inzetbaar en past hij goed thuis in iedere tuin. Een prachtige tegel met karakter, dit vindt u ook duidelijk terug in het kleurenpalet, de vorm en de duurzaamheid van de tegels. Welkom op de website van Antieke Tegels De Duif.


Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en relaties zoeken, voor de verzamelaar en de eigenaren van een historisch pand die hun bezit weer de oude uitstraling willen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts