donderdag 11 juli 2019

Vtwonen test

Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Heb jij elke aflevering gezien van weer verliefd op je huis? Test je kennis en ontdek of jij een echte Weer verliefd op je huis-fan bent.


Wil je weer verliefd worden op je huis?

Ontdek dan met de woontest welk woontype je bent en welke producten en kleuren daarbij passen. Met de woontesten van vtwonen ontdek je meer over jezelf en je voorkeuren in en rondom je huis. De vragen zijn prikkelen inspirerend en zetten je aan het denken. Bij iedere test krijg je een persoonlijke uitslag én tips en inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan. Ontdek meer over het woontype in jou met de vtwonen woontest.


Laat je inspireren door de stylingideeën en metamorfoses van onze vier experts, maak je keuze en ontdek welke stylist in jou schuilt. De liefde voor hun woning is bekoel omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen -stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Van vtwonen ontving ik een e-mail met daarin de uitnodiging om mijn eigen woonstijl te testen. Met de test ontdek je welk type jij bent en welke kleuren en producten daar bij passen. Daar was ik natuurlijk wel benieuwd naar, kijken of ik mijn huis wel in de juiste stijl heb ingericht #128521;. Welke basiskleur geef je jouw huis bijvoorbeeld.


Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Weet je niet goed welke woonstijl nou precies bij jou past? Doe dan de Libelle Woontest. En je maakt kans op mooie prijzen!


Zegt onze woonsmaak ook iets over de voorliefde die we hebben voor een bepaalde stad. Te gek of liever wat minder gek? Leuk of vooral leuk bij een ander?


De muurverf is op waterbasis en geschikt voor muren, plafonds en houten ondergronden. Deze verf is niet geschikt voor badkamers en vochtige ruimtes. Het blikje bevat 1milliliter verf in de kleur Ochre, perfect in combinatie met de kleuren snow white, light grey , forest en concrete uit de vtwonen verfcollectie. Meubels vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie!


De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Alles voor in en rondom huis.

DIY-ideeën, wooninspiratie en ruim 45. In ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen ’ helpen Sieg en vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine gezinnen verhuizen en hun droomwoning realiseren. Daarna kun je meteen lezen welk woontype jij bent. De voorjaarshuis-actie is terug!


Vanaf maandag tot en met zondag mei maak je de hele week kans om jouw voorjaarshuis te winnen. Liza stelt met een selectie producten van het winnende bord een voorjaarshuis samen t. Banken, fauteuils en eetkamerstoelen online bestellen vanuit je luie stoel. Maar PLOF, een nieuwe speler op de interieurmarkt, bedacht iets wat wel nieuw is. Zitmeubels offline testen en online bestellen. Ofwel: ze fysiek bekijken en het zitcomfort ervaren, terwijl je ook het gemak hebt van internet.


Hier vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer. Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips.


Kortom, verander de woonkamer in jouw gedroomde woonkamer. Een plek om te leven, een plek om te vtwonen. Vanaf zondag september zijn wij elke week om 19. In vtwonen helpen we mensen weer verliefd te worden op hun eigen huis.


Zoek je een matching eethoek bij je nieuwe keuken? Heb je hulp nodig bij het gezellig. Presentatrice Nicolette van Dam helpt stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hier kun je duizenden testen in meer dan categorieën vinden en kun je elk van hen kiezen, afhankelijk van waar je interesses liggen.


Lol, Persoonlijkheids, IQ testen , Liefde en Relatie, Quizzen, Fan Testen - alles is mogelijk op Alle- Tests.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts