woensdag 24 juli 2019

Radiator verven kleur

Shop onze uitgebreide collectie luxe radiatorverven. Vraag een kleurenkaart aan! Een kleur kiezen is een proces dat begint met onze kleurenkaart. Verf met matte afwerking voor o. Kies zelf uw gewenste leverdatum!


De Grootste Verfleverancier van Nederland.

Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Voor welke kleur radiatorverf kies jij? Ga je de radiator verven ? Gebruik dan vooral niet een oud blik aflakverf. De kans is groot dat de verf binnen enkele weken weer afbladdert.


In plaats van lak, kun je beter radiatorverf gebruiken en de juiste kwast. Deze speciale metaalverf is hittebestendig, dekken vergeelt niet en biedt langdurig. Wij verkopen RADIATORVERF in elke gewenste RAL- kleur voor uw radiatoren en leidingwerk.


De meeste radiator verven zijn en alleen in de kleuren wit en gebroken wit, echter bij ons kunt u elke gewenste kleur bestellen.

Zet de radiator ruim van tevoren uit, zodat hij niet meer warm is. Leg er afdekmateriaal onder, zoals stucloper. Dek ook de muur achter de radiator af.


Zorg voor een goed geventileerde ruimte (maar zonder tocht) en een temperatuur van rond de 20°C. De radiator verf je met een multiprimer op waterbasis en vervolgens zet je hier twee lagen watergedragen la overheen. Je schildert de radiator met watergedragen verf , zodat je voorkomt dat de radiator vergeelt. Dit gebeurd namelijk wel met verf op terpentinebasis.


Het schilderen van de verwarming is periodiek noodzakelijk. Is je radiator niet meer zo mooi van kleur , maar vind je het zonde om een nieuwe aan te schaffen? Lees hier hoe je stapsgewijs je radiator roestvrij kunt maken en het op de juiste manier te lakken. Met hittebestendige verf een radiator verven. Voor het verven van een radiator moet je hittebestendige lak gebruiken.


Doe je dat niet, dan zal de lak snel verkleuren. Verwarmingsbuizen schilderen. Je kunt ook de verwarmingsbuizen schilderen. Vaak zijn deze na verloop van tijd vergeeld.


Voor een radiator verven hoef je niet perse radiator lak te gebruiken. Het verschil zit hem in de pigment.

De verf voor een radiator is altijd wit en verkleurt daarom ook niet als je het verwarmt. Hiermee is de radiator stof- en vetvrij. De voorbereidingen zitten erop en nu kunt u de radiator gaan verven of spuiten.


Wanneer u de radiator gaat spuiten, is het zaak om de spuitbus op de aangegeven afstand te houden van de radiator (dit staat op de verpakking vermeld en is meestal 30cm). Voor je er erg in hebt, heb je verf op de muur of de vloer zitten. Zo lang je maar weet hoe je de radiator het beste kunt verven , is het prima te voor elkaar te krijgen.


Wat zijn de stappen die je kunt nemen bij het verven van een radiator ? Waar moet je zoal op letten? De grootste collectie radiatoren vind je hier! Gespoten radiators lijken het meest op een nieuwe radiator rechtstreeks vanuit de fabriek. Om als doe-het-zelver zelf een radiator te spuiten is wat lastiger.


Radiatoren tegen lage prijzen. Een radiator verven of lakken is over het algemeen vrij tijdrovend. Maak er in ieder geval een paar uur voor vrij.


Ook bij het verven van een radiator is een goede voorbereiding het halve werk. Zorg ervoor dat je de radiator goed schoonmaakt, zodat er geen stof of vuil op de radiator zit. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je je radiator lakt en verft. Zodra de radiator droog is, behandel de plekken waar je de roest aantrof met een anti-roest primer.


Zo voorkomt je dat deze terugkeert. Houd er rekening mee dat als de radiator in een lichte kleur geverfd moet worden, deze primer de radiator zelf niet te donker kleurt. Kleine kuiltjes kunt je eventueel opvullen met (voor metaal geschikte) plamuur. Dit is ook de reden waarom radiator verf alleen in WIT (geen WIT tinten). Andere kleuren verf hebben wel pigment erin (ook de levendwitten tinten).


Voor het schilderen van een radiator kun je het beste de radiator eerst uitdoen en wachten tot deze afgekoeld is. Het enige (en meteen belangrijkste) verschil tussen radiatorlak en lichte kleuren gewone verf is, dat de laatste door de warmte snel vergeeld. Wanneer je een kleur op de radiator wilt verven , kun je hiervoor rustig een gewone verf gebruiken, en ben je niet gebonden aan de weinige kleuren hittebestendige verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts