donderdag 25 juli 2019

Velux zonwering buitenkant

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. VELUX dakramen en raamdecoratie: de perfecte combinatie voor meer comfort in huis Als u bedenkt dat we meer dan jaar ervaring hebben met het maken van raamdecoratie, zonwering en rolluiken speciaal voor onze VELUX dakramen, dan snapt u waarom dit de perfecte combinatie vormt. Laat u overtuigen en download onze brochure! Als hij niet in gebruik is, zit de zonwering netjes opgeborgen in een afdekking aan de bovenkant.


Zonwering aan de buitenkant van je woning is de meest efficiënte manier om warmte te weren.

Een screen voorkomt dat zonnewarmte het glas van je raam bereikt. Hierdoor blijft het raam koeler. Ze zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.


VELUX buitenzonweringen zijn vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal. De buitenzonwering past op ieder VELUX dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren. In deze video van VELUX Nederland wordt laten zien hoe u zelf eenvoudig buitenzonwering plaatst op uw VELUX dakraam.


De handbediende zonwering (MHL) van VELUX is in enkele minuten geplaatst en houdt tot wel van de warmte buiten. Dat is ook handig voor bijvoorbeeld een keuken met dakraam.

Bij Kroezon vindt u ook andere typen zonwering , zoals rolluiken op maat. Raamdecoratie en zonwering zijn de eenvoudigste manier om uw wooncomfort binnenshuis snel te verhogen. VELUX biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, isolatie, privacy, decoratie en verduistering. U kunt buitenzonweringen ook combineren met VELUX raamdecoratie om daglicht te verzachten of te verduisteren. Verduister uw kamer met een origineel VELUX rolgordijn verduisterend.


Verspil geen tijd en geld aan een namaak rolgordijn en kies direct voor een probleemloos en origineel VELUX rolgordijn. In onze VELUX shop vindt u verduisterende rolgordijnen, zonwering en andere VELUX raamdecoratie voor de laagste prijs. VELUX zonwering handbediend met haakjes voor dakraam CK- C- 6. Het is een ideale oplossing om de privacy in zolderkamers te verhogen. Advies van VELUX : Handbediende dakramen kunnen probleemloos worden gecombineerd met een buitenzonwering op zonne-energie.


Schijnt de zon volop op uw dakramen? Dan is het soms tropisch warm in uw woning. Gelukkig biedt de velux zonwering een oplossing. Die moet u monteren aan de buitenkant van uw dakraam. Velux zonwering houdt de warmte buiten.


VELUX staat al jaren voor kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van dakramen en lichtkoepels. Voor iedere raamdecoratiewens heeft VELUX een rolgordijn, zonwering of rolluik.

Naast verduistering levert VELUX ook raamdecoratie die de isolatie van je dakraam sterk verbetert. Met de originele VELUX raamdecoratie slaag je altijd. VELUX rolluiken bieden u het absolute comfort: thermische bescherming (in de zomer en winter), verduistering en reductie van het regengeluid. Ze zorgen voor privacy en dragen bij aan het besparen op uw energiekosten. Kortohet VELUX rolluik is het ultiem comfort verhogende product voor uw VELUX dakvenster.


Vraag deskundig advies aan een zonwering specialist. Een zonwering specialist kent de markt door en door en weet precies wat de mogelijkheden zijn voor zonwering aan de buitenkant van uw woning. Dan staat de zonwering specialist voor u klaar om de zonwering buiten te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts