donderdag 25 juli 2019

Raamfolie deur

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Ontwerp uw eigen unieke gepersonaliseerde raamfolie voor de voordeur.


Makkelijk zelf online ontwerpen en bestellen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van raamfolie.

Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. In uw eigen stijl, op de juiste maat.


Met onze online ontwerper.

Wil je raamfolie plakken op je raam of deur , voor maximale lichtinval maar geen inkijk? Lees het Karwei stappenplan hoe je makkelijk raamfolie aanbrengt. De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule. Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren , kasten, balies, keukenkastjes, etc. Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit.


En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Plak de folie op een raam, kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden. Natuurlijk is raamfolie met huisnummer ideaal om het traditionele huisnummerbordje te vervangen, maar het is ook zo dat vooral veel nieuwbouwwoningen tegenwoordig worden opgeleverd met veel glas in de deur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kies uit producten vanaf € 299.


Voorzie jouw meubels en interieur van een nieuwe look, met plakfolie! Honderden diverse soorten plakfolies.

Vòòr uur op werkdag besteld = morgen thuis. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Van decoratieve folie en kleuren folie tot zonwerende en veiligheids folie.


Hierboven ziet u diverse voorbeelden van gesneden raamfolie voor op deuren (voordeur, kantoordeur) en ramen. Van een enkele gesneden raamfolie voor op de voordeur van een particulier, tot vele honderden meter gesneden raamfolie in een kantoren complex. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij snijden uw gewenste vorm of tekst uit duurzame raamfolie. Dit geeft het glas in uw voordeur een schitterend effect.


Niet alleen geeft het uw raam meer privacy, het geeft het glas bovendien een mooie uitstraling. Naast raamfolie snijden kan UniekeStickers ook raamfolie bedrukken. Eenvoudig online bestellen.


Professionele kwaliteit raamfolie raamstickers muurstickers makkelijk online kopen en bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts