donderdag 18 juli 2019

Retro tafelklok

Kies uit 1producten vanaf € 120. Grote collectie tafelklokken vind je hier! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Soms heeft een tafelklok ook de functie van een wandklok.

Tafelkokken of wandklokken. De retro woonstijl is terug van weggeweest. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun woning in te richten met klassieke woonaccessoires om zo een gezellige en authentieke sfeer te creëren. Om je retro interieur helemaal af te maken, vind je bij Sweetlivingshop.


De diameter is 13x13xcm. Voor het hedendaagse interieur. Ik ben helemaal gek op het retro -stijltje en daar past deze klok goed bij! Echt heel erg mooi en handig.

Deze metalen tafelklok zal zeker een nostalgisch gevoel bij je oproepen een veel gebruikte fotocamera met flitser uit het (verre) Nieuw Verzenden. Naast wandklokken zijn er ook nog staande klokken, een tafelklok , koekoeksklokken, pendelklokken, wekkers, schoorsteenmantel klokken en buffet klokken. Klokken koop je eenvoudig online bij bol. De categorie tafelklok is onderverdeeld in tafelklok klassiek, opwind tafelklok klassiek en tafelklok modern. De tafelklokken zijn al verkrijgbaar vanaf euro met drie jaar garantie.


Deze lange garantie kunnen wij geven, omdat onze tafelklokken zijn voorzien van Duitse kwaliteitsuurwerken, zowel mechanisch als quartz. Deze mooie metalen tafelklok in de vorm van een oude benzinepomp brengt een vleugje retro charme naar je woonkamer. Ook heel leuk voor in de mancave of in een kantoor.


De benzinepomp tafelklok werkt op één AA-batterij en hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en zwart. RETRO TAFELKLOK EDITION GRAND HOTEL Vintage tafelklok geheel van metaal vervaardigd. Duidelijk afleesbare wijzers.


Klok met wekker en apart ernaast in het grijs, de timer of kookwekker. Kunststof matgroen en grijs met zilverkleurige rand om de klok en timer. Deze klok heeft ook ophangogen aan de achterzijde. Deze retro telefoon stamt nog uit de tijd dat de uitvinder Alexander Graham Bell de telefoon uitvond. Retro tafelklok Nostalgia.


Om een dergelijke vintage sfeer te creëren is een tafelklok een erg geschikt woonaccessoire, bij Gewoonknus.

Ons assortiment tafelklokken. Vrolijke klokken zoals de tafelklok boeken van Karlsson die uw bureau volledig opvrolijken, of de 3tafelklok van Jacob Jensen met een robuust en eenvoudig uiterlijk die rust uitstraalt en daarmee ideaal is voor op kantoor. De ideale tafelklok bestaat dus, en zal ook uw interieur verfraaien. Bestel retro look kleding bij OTTO.


Bamboe flip-down tafelklok , deze retro stijl klok met zijn omkeerbare cijfers geeft je tafel een heel andere uitstraling, de klok is gemaakt van Bamboe. Dit elektrische tafelklokje van het merk Kortana is gemaakt van hout met een messing voet en is met zijn eenvoudige design super elegant en een echte blikvanger in je interieur. Heeft kleine plekjes (zie foto) die bijna niet opvallen, verder in een uitstekende vintage staat. Metalen klok in de vorm van een benzinepomp Afmeting: ca.


Deze mooie tafelklok in de vorm van een oude benzinepomp brengt een vleugje retro charme naar je woonkamer. Daaruit blijkt maar weer dat een tafelklok onmisbaar is in een woning. Een tafelklok past ook uitstekend in de boekenkast, op een dressoir of op het aanrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts