woensdag 3 juli 2019

Lamellenafdekking

Bekijk de website of kom langs in de showroom. Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad af. Lamellenafdekking voor uw zwembad.


Een lamellen zwembadafdekking biedt u meer dan gemak en duurzaamheid. Wat is een lamellenafdekking ? Een zwembad lamellenafdekking is gemaakt voor het makkelijk, stijlvol elegant en veilig afdekken van uw zwembad.

Heeft u een privé zwembad of gaat u een zwembad in de tuin aanleggen dan is het zeker de moeite waard om te overwegen op welke manier u het zwembad gaat afdekken. Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service. Het is een volledig geautomatiseerde afdekking die het zwembad met één druk op de knop open of dicht maakt. Laat uw zwembad niet verpieteren!


Zorg voor een gedegen overdekking van Fonteyn. Kwalitatieve producten met een voordelig prijsje. Waarom zou je een lamellenafdekking op je zwembad plaatsen? Wij geven je een aantal voordelen.


Een professionele afdekking is tegenwoordig heel betaalbaar.

Zeker als je overweegt om er zelf een te plaatsen en te monteren kan je aardig wat geld besparen op de aanschaf en installatie. Omdat normale solarprofielen vaak geen bescherming bieden tegen warmte en licht, de factoren voor algengroei, kan algenvorming ook niet voorkomen worden. Zo worden voor de bouw van uw lamellenafdekking alleen de beste materialen gebruikt en bieden wij u een keiharde garantie.


Bijvoorbeeld RVS materiaal en hoogwaardig kunststof is gemeengoed betreffende de onderdelen van de lamellenafdekking. Als expert in zwembadaanleg met toebehoren leveren wij niet alleen een perfect zwembadsysteem, maar ook duurzame toebehoren, unieke zwembaddesigns en een professionele service en garantie. De lamellenafdekking die techniek ademt, betrouwbaar is en wordt ondersteund door pomaz.


Een ingenieuze bevestiging maakt de montage kinderspel én met een speciale aanpassing is deze motor direct en snel toe te passen op bestaande systemen. Uiteraard is dit doorgaans ook de duurste manier van het zwembad afdekken. Voor standaard zwembadmaten hebben we ook een betaalbare lamellenafdekking gevonden. De mooiste manier om het oprolsysteem weg te werken is door het systeem te verwerken onder het terras of onderaan in uw zwembad.


Wanneer de afdekking wordt geopend is deze namelijk helemaal uit het zicht verdwenen. Middels een sleuteltje kunt u de stroom aanzetten van het uitrol mechanisme. Vervolgens kunt u met een knop de lamellen in- of uit laten rollen. Rechts kunt u een kleur en een gewenste afmeting kiezen. Voor een onderhoudsvrije en duurzame lamellenafdekking voor een zwembad kunt u terecht bij Van den Heuvel Zwembaden.


Hierdoor kunt u comfortabel in het water zitten. In de achterwand van het zwembad kunnen, op verschillende hoogtes, massagejets ingebouwd worden. Rekenvoorbeeld normale lamellenafdekking : Bij een zwembad van 1x x mtr, uitgaande van een watertemperatuur van 3C en een gemiddelde blootstelling aan de win kunt u met een lamellenafdekking ongeveer 40.

Wh per jaar per vierkantemeter of te wel 860. U heeft besloten om uw zwembad te voorzien van een lamellenafdekking. Maar waar gaat u deze lamellenafdekking kopen en waar moet u op letten.


Automatische zwembad lamellen. Een zwembadafdekking ondergronds werkt volledig automatisch en rolt de lamellenafdekking door middel van een buismotor op en af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts