dinsdag 9 juli 2019

Pulsar sporthorloge

Pulsar sporthorloge

Specialistisch advies nodig? Vind pulsar horloge het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Abonnees op de Pulsar nieuwsbrief ontvangen informatie over nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en kortingen. De frequentie van onze nieuwsbrief is één maal per kwartaal en u kunt zich te allen tijde uitschrijven.


Polar biedt een hoogwaardige selectie van hartslagmeters en GPS sporthorloges voor fitness en duursporten als hardlopen en fietsen. De Pulsar horloges Sport is de chronograaf lijn met sporthorloges van Pulsar. Deze modellen voor heren hebben allemaal een chronograaf. De stopwatch is de ideale funktie voor het meten van de exacte tijd.


Pulsar Chrono horloges zijn niet alleen precies in tij de sportieve Pulsar horloges zien er ook nog eens geweldig uit! Het is een zeer modern artikel met een TFT LCD touch screen. Dit sporthorloge kan verbinding maken met alle. Is de band van uw Pulsar horloge versleten of wilt u de look van uw horloge veranderen met een andere kleur of materiaal band? Kies dan uit onze selectie van Pulsar banden, of bezoek onze universele horlogebandjes pagina voor een grote keuze in horlogebanden van hoge kwaliteit.


Pulsar sporthorloge

Dit Pulsar horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 40mm en is voorzien van een metalen band. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen. De Polar Ignite is een sporthorloge dat net iets verder gaat dan haar voorgangers. Door de focus te leggen op het herstel met behulp van slaapregistratie.


Pulsar – een merk van de Seiko Watch CorporationAlle horloges van het merk Pulsar onderscheiden zich door het buitengewone design, hoogwaardige materialen en betrouwbare technologie van het huis Seiko, een van de grootste en meest innovatieve horlogemakers ter wereld. Pulsar komt tegemoet aan de huidige stijl en geeft deze door een. Goedkope Pulsar sporthorloge aanbiedingen kopen?


Pulsar sporthorloge

Zo heb je al een Pulsar horloge vanaf ongeveer € 70. Ook vandaag de dag houdt Pulsar zich nog steeds aan de traditie van technologische verfijndheid en bijzondere vormgeving. Onze Pulsar horlogecollectie Pulsar horloges hebben een tijdloze uitstraling door het strakke design van de horloges. Bekijk ons grote assortiment sporthorloges van vele merken.


In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Hardlex Crystalglas. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie. Al jarenlang houdt Pulsar vast aan een standaard design: tijdloos en stoer.


En door iedere keer weer een kleine aanpassing te maken in het design van de Pulsar herenhorloges, weet het horlogemerk u toch altijd weer te verrassen met zijn collecties. De herenhorloges van Pulsar zijn perfect in sportieve situaties. Met een mooie band gemaakt van edelstaal en een kast van edelstaal, is dit Pulsar herenhorloge een plaatje! Dit model is voorzien van een solar uurwerk. Het Pulsar herenhorloge is voorzien van een edelstaal kast, samen met een zilver gekleurde horlogeband van edelstaal.


Dit horloge is ATM (zwemmen) waterdicht. Al jaar staat Pulsar bekend als een fenomeen in de horlogewereld. Zo kwam Pulsar met het allereerste digitale horloge op de markt. Het merk vernieuwt zich constant en dat is duidelijk te zien aan de Pulsar herenhorloges in onze collectie.


Het horloge is waterdicht tot een diepte van wel meter. Een sporthorloge is meer dan alleen een horloge. Je kan hem zien als een persoonlijke coach.


Dankzij je sporthorloge krijg je snel inzicht in je prestaties en je verbeterpunten. Zodat jij je efficiënt kunt ontwikkelen en al gauw je persoonlijke records verbrijzelt. Door te sporten met een sporthorloge kun je je voortgang beter bijhouden.


Sporthorloges zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je op het horloge zien hoe intensief bepaalde oefeningen zijn voor je lichaam. Vergelijk hier de beste sporthorloges die je kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts