woensdag 17 juli 2019

Rambo tuinbeits transparant

Rambo tuinbeits transparant

Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken! Beits nu al vanaf €online. Deze RAMBO Tuinbeits wordt door Gamma,Praxis en Intratuin niet meer gelever de prijs was voorheen circa €3per emmer. Bol leverde wel en tegen een prijs van €1per emmer, gelijke hoeveelheid. De transparante olie behoudt het natuurlijke karakter van het hout.


Te gebruiken op nieuwe of goede ondergronden zonder vochtproblemen waar vochtregulatie noodzakelijk is. Goed onderhoud is het behoud van je tuinhout. Dankzij de UV-F Technologie blijft hout mooier en veel langer beschermd.


Pantserbeits is vochtreguleren dekt extra goed en is makkelijk aan te brengen. Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Transparante beits kopen bij HORNBACH. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter transparante beits gebruiken. Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits.


Rambo tuinbeits transparant

Dat ging zo vlot en snel dat ik voor de buren ook de andere ( hun) kant heb gedaan. Zeker zuinig en toch een mooie afwerking. Buitenbeits en tuinbeits kopen bij KARWEI. Wanneer de zomer in aantocht is kan de tuin vaak wel een goede opknapbeurt gebruiken.


Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling. En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming. Is vochtregulerend en waterafstotend. Het hout wordt in lagen optimaal beschermd. Makkelijk en drupvrij aan te brengen, in dag.


Rambo tuinbeits transparant

De schutting blijft mooi en beschermd. Een eindresultaat om trots op te zijn. GAMMA tuinbeits transparant antraciet liter is ideaal voor het langdurig beschermen van bijvoorbeeld uw tuinhuis, schutting en pergola, ook als deze geïmpregneerd zijn. Deze glanzende, transparante beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren. DEZE KLEUR KOMT OVEREEN MET DE RAMBO TUINBEITS KLEUR.


Door de snelle opdroogtijd (van slechts uur) kun je de klus binnen een dag afmaken. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Tuinbeits transparant is, zoals de naam al zegt, een transparante tuinbeits. Duurzaam en vochtregulerend.


Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties. Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven.


In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts