vrijdag 12 juli 2019

Structuur vliesbehang

Structuur vliesbehang

Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza. Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken.


Geef je interieur een boost! Beslist de laagste prijzen. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Structuur - en vliesbehang van ERFURT zijn expressief, effectvol en zeer gevarieerd.


Structuur vliesbehang

De structuur wordt bekomen zonder het gebruik van weekmakers of PVC, zonder vinyl of enig ander vergelijkbaar synthetisch materiaal. De talrijke oppervlakken weten evenzeer te overtuigen. Het bijzondere van dit behang is de voelbare structuur.


Het structuurbehang heeft verschillende oppervlakken en geeft een uniek resultaat in een interieur. Bloemenornamenten, geometrische patronen en klassieke strepen kenmerken deze collectie, waarbij een ruimtelijk effect ontstaat. Je kan ze ook kopen met hippe prints zodat je meer leven in de kamer kan brengen. Vliesbehang met motieven of structuur. Ook voor de kinderkamer bieden we heel wat leuke.


Structuur vliesbehang

Elke vliesbehang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige vliesbehang aanbieding. Zo kan je bij Acaza ook vliesbehang kopen met de look van beton, natuursteen of hout. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Beetje opschuren met heel ruw schuurpapier en dan helemaal uitplamuren of als het echt een groffe structuur is dan moet het worden bezet.


Hele lichte structuren kan je eerst overplakken met een patent- behang. Daarna behangen met uw behang naar keuze. De patent is een vliesbehang die kleine scheurtjes en oneffenheden dekt.


Het zit buitengewoon strak tegen uw muur aan, en wordt dan ook door behangers en schilders door heel Nederland aangeraden. HD vliesbehang jeans structuur licht blauw - Ben jij ook gek op jeans? Van een stoere jeans met used effect, skinny jeans met smalle pijpen tot een los en laag.


Overschilderbaar vliesbehang met een fijne structuur , eenvoudig en naadloos te… € 6 € 4 95. Profline Structuurvlies 25x06M. Als er wel wat structuur is kan zal zich dit gaan aftekenen in het vliesbehang en zal het minder goed hechten.


Structuur vliesbehang

Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Het is krimpvrij, eenvoudig aan te brengen en zeer sterk. Extra breed vliesbehang geeft niet alleen minder naden over de gehele breedte maar zorgt er ook voor dat je extra snel klaar bent. Voor het beste resultaat dienen de te beplakken oppervlakken droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Daardoor kan de structuur beschadigd worden.


Om dezelfde reden raden wij van naadrollen af. Indien u nog vragen over ons reliëfbehang hebt, wij adviseren graag. Hoogwaardig reliëfbedrukt vliesbehang : Exclusieve structuren en geraffineerde effecten met behulp van een speciale reliëfdruk-procedure aangebracht. De kans is groot dat de structuur van het huidige behang zichtbaar wordt doorheen het nieuwe behang.


Heeft het huidige glasvezelbehang een heel fijne structuur , dan kun je met een geschikte plamuur (type dat hecht op verf) de dieptes van de structuur vullen en vervolgens behangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts