dinsdag 30 juli 2019

Rolgordijn xl

Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Xl verkrijgbaar vanaf €796.

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! De rolgordijnen worden geleverd tot en met een maximale breedte van meter.


Het rolgordijn XL wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt. Op maat gemaakte rolgordijnen passen altijd precies. Tot meter breed en meter lang.


Met of zonder luxe cassette.

Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. Nederlandse top kwaliteit rolgordijnen in verschillende breedtes. Duo rolgordijn XL linnen structuur.


Naast neutrale en moderne interieurkleuren is dit duo rolgordijn ook verkrijgbaar in de opvallende kleuren violet, aqua en steen (rood). Bij dit duo rolgordijn komt het doek robuuster over. Rolgordijn XL verduisteren speciaal voor u op maat gemaakt.


Rolxx rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor elk raam. Kies voor transparante doeken, verduisterende gordijnen, zonwering of gordijnen op maat. U heeft bij het samenstellen van het rolgordijn niet alleen de keuze uit de kleuren, u kunt ook kiezen uit verschillende onderlatten en diverse modellen. Prijsklasse is hierbij het prijzigste. Wanneer u graag meer privacy wilt creëren, maar liever geen gordijnen ophangt, zijn rolgordijnen een uitstekende oplossing.


Een voordeel van rolgordijnen is dat ze overdag volledig kunnen worden opgerold. Of bezoek één van onze winkels. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Kwalitietsproducten van Verano Door de zwaardere bovenbuis kan een grotere breedte en hoogte worden gerealiseerd zonder dat de bovenbuis door gaat hangen. Bereken uw prijs, en bestel direct online rolgordijnen van hoge kwaliteit voor extra lage prijzen.


Extra brede verduisterende rolgordijnen XL op maat van Verano. Ook met U profiel zijgeleiding. De montage is mogelijk in- of op de dag, daarnaast kan het rolgordijn zowel aan de wand als op het plafond bevestigd worden.


Het systeem is uitvoerbaar in de kleuren wit, technisch zilver of zwart. Bij elk rolgordijn is een eenvoudige instructie toevoegt hoe je de rolgordijnen zelf kan inkorten. Een rolgordijn is bovendien gemakkelijk te bevestigen. Je hoeft voor het kopen van Woonexpress rolgordijnen je huis niet eens te verlaten, want bij ons kun je de rolgordijnen online kopen.


Het duo rolgordijn is volledig op maat te bestellen. De stevige stoffen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De stofkleur, cassette kleur, ketting kleur en ketting zijde kunnen gekozen worden. Daarnaast worden de producten perfect op maat gemaakt. Het is echter ook uitstekend geschikt als ruimtedeler.


Afhankelijk van waarvoor u het rolgordijn XL wilt inzetten, is het juiste materiaal verkrijgbaar. Selecteer je gewenste stof, voer de maten van de raamdecoratie in en kies de gewenste opties. Heb je hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts