donderdag 25 juli 2019

Sneldrogende blanke lak

De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. De Standox lakken zijn verkrijgbaar in spuitbus 150ml en 400ml, lakstift en een lakpen. Colormatic 2K hoogglans blanke lak is een professionele en sneldrogende blanke lak in een componenten spuitbus. Dankzij de unieke componenten spuitbus wordt deze hoogglans blanke lak extreem har waardoor de lak krasbestendig en benzinebestendig is.


Eigenschappen Drenth DPU Lak Gloss hoogglans blanke lak.

Goed en makkelijk vloeiend. Bestand tegen gebruikelijke huishoud chemicalien. Uitermate geschikt als finish. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken.


Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. K vernis zorgt voor een goede bescherming tegen diverse weersinvloeden. Koop uw A-merk blanke lak van o.

K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. MIPA, Millaco, Kristal en Zenith. Deze staan garant voor een professioneel en strak eindresultaat.


Een blik componenten blanke lak is een sneldrogende blanke lak doordat deze lak op basis is van component, namelijk de blanke lak zelf. Sneldrogende blanke lak in blik. Daarnaast zorgt blanke lak voor een de glansgraad van de auto.


Hierbij heb je de keuze uit hoogglans, mat en zijdeglans. Bij CROP koop je professionele blanke lak in spuitbus en blik. Colormatic 1K Blanke lak mat is een sneldrogende UV-bestendige blanke lak , die op alle gangbare laksystemen toepasbaar is. Tenco Bootlak blank hoogglans is een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Toepasbaar op alle hardhoutsoorten boven de waterlijn.


Decomode lak sneldrogend zijdeglans wit is een universele superdekkende zijdeglanslak op waterbasis voor verschillende ondergronden binnen en buiten. De lak is geschikt voor hout (onder andere meubelen, deuren, ramen enzovoort), metaal, schilderbare kunststoffen, gips, metselwerk en beton. Met een blanke lak kunt u uw vloer voorzien van een goede bescherming waar u de kleur van de ondergrond kunt blijven zien. U vind hier diverse producten die geschikt zijn voor diverse ondergronden.


De producten zijn geschikt voor onder andere: trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren.

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk lak kopen. MoTip 2K Blanke Lak is Isocyanaatvrij. Gelukkig kan dit bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende lak aanbiedingen of een lak aanbieding op een bepaald merk.


Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze lak aanbiedingen en pak je voordeel! Of kijk in onze folder voor de huidige lak. Het afwerken met deze lak zorgt voor extra bescherming en is ter voorkoming van het losspringen van de steentjes op de lange termijn. Uitstekend geschikt voor de afwerking van parket-, houten- en kurkvloeren, tevens geschikt voor overig houtwerk, zoals deuren, meubels etc.


Spuitbus Belton blanke lak mat. De Avis blanke lak , of blanke polyurethaan lak van Avis is op terpentine-basis, droogt vlot en is kras- en slijtvast. In alle glansvarianten te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts