vrijdag 26 juli 2019

Vintage tafelzeil

Snelle levering uit grote voorraad. Vandaag bestel morgen in huis. Tafelzeil met scherpe prijzen. Hoge kortingen, bestel nu! Onze nieuwe collectie tafelzeilen.


Unieke ontwerpen, bestel nu online! Ruim 4verschillende tafelzeilen. Scherp geprijs, snel geleverd! In verschillende diktes of prints. Volledig op maat en naar wens!


Neem daarvoor direct contact met ons op. Alle tafelzeil vind je op beslist. Bestel simpel jouw kleden online. Ouderwets is het nieuwe hip!


Vintage tafelzeil

Heb jij je huis ingericht en gestyled volgens de vintage of retro woonstijl? Dan ga je deze tafelzeilen vast en zeker leuk vinden. In deze categorie hebben we tafelzeil met een nostalgisch tintje voor je geselecteerd. Vintage is een stijl die menig mens doet denken aan vroeger. Vroeger toen de mensen hun interieur opfleurden met van die foute oranje bolletjes gordijnen, met vintage bloemetjesbehang in hele verkeerde kleurencombinaties.


Terwijl vintage oude producten zijn die een tweede leven krijgen. De laatste jaren zien we steeds meer retro terugkomen in de woonbranche en zo ook bij tafelzeil. Wij zijn erg blij dat het nu ook in tafelzeil te verkrijgen is. Kleed je tafel aan met de mooiste retro dessins op tafelzeil. Een prachtig tafelzeil met roze, vintage print!


Perfect voor bij jou op de eettafel! Het fijne aan een tafelzeil is dat de tafel gewoon schoon blijft én het de boel opvrolijkt. Je kunt dus met een gerust hart een klein beetje morsen tijdens het eten en knutselen is ook geen enkel probleem. Een vintage of retro woonstijl valt haast niet te missen.


In een huis als deze wordt je subtiel meegenomen naar vroegere tijden. Echt een nostalgisch tintje. Check hier of jouw huis deze kenmerken heeft. De tafelzeilen worden speciaal voor je op maat gemaakt. Hierbij kun je via het keuze menu aangeven welke lengte je wilt ontvangen.


Vintage tafelzeil

Dit kan per centimeter. De breedte van het zeil staat vast. De meeste zeilen zijn 1centimeter bree het tafelzeil van Kitsch Kitchen is 1centimeter breed. Pvc tafelzeil wordt vaak met plastic tafelzeil verward.


Beide tafelzeilen zijn met een vochtig doekje makkelijk afneembaar. Het is echter beter om pvc tafelzeil niet te lang aan bepaalde kleurstoffen bloot te stellen. Vlekken van moster tomaten, rode bieten en kerrie trekken vrijwel direct in het zeil. Want als je bij Mixmamas je tafelzeil (dat niet op rol zit) vanavond voor 22.


Vintage tafelzeil

Origineel tafelzeil met een vintage used look en stippen. Of je nou tafelzeil van Kitsch Kitchen wilt, van Lola, Jet ter Steege of Cozz. Vrijwel elk tafelzeil dat wij aanbieden kunnen wij voor jou per centimeter op maat snijden. Zo kun je dus voor elke tafel wel een passend tafelkleed vinden!


Onze tafelzeilen hebben een breedte van 1of 1centimeter. Wil je dit tafelzeil eerst thuis zien en voelen, bestel dan een proefstaaltje voor slechts € 35. Met dit tafelzeil heb je een mooi gedekte tafel.


Vintage tafelzeil

Bovendien is het heel makkelijk schoon te houden met een vochtig doekje. Gratis bezorging vanaf €20. Het tafelzeil van tegenwoordig is niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel mooi om te zien. Gebruik het tijdens het eten, als er geknutseld wordt of als je tafel niet meer zo fraai is. Al verkrijgbaar vanaf €50.


Ook rond tafelzeil en rollen. Rond tafelzeil met poesjes. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Afhankelijk van de vorm van jouw tafel, kun je een bijpassend tafelzeil kopen dat de tafel beschermen kan.


In het assortiment tafelzeilen van Blokker kun je onder meer kiezen voor een vierkant tafelzeil , een ovaal tafelzeil of een rond tafelzeil. We verkopen tafelzeilen in allerlei vormen en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts