vrijdag 26 juli 2019

Opleiding styling

Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Bekijk nu de mooiste styling.

Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Grootste keuze, laagste prijs.


Inmiddels zit ik bijna jaar op Akademie Vogue, en ik heb er geen minuut spijt van gehad dat ik deze opleiding heb gekozen. Na het behalen van mijn havodiploma, wilde ik meteen aan de slag. Lichtelijk gespannen heb ik een open dag bezocht, maar ik voelde meteen dat ik hier goed zat.


Bachelor allround styling.

Je studeert op bachelorsniveau af. Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie. Je leert hoe je adviezen kunt geven, een shopping plan opstelt, een wardrobe planning maakt en hoe je klanten kunt coachen bij het veranderen van het imago. Je krijgt les in kleine klassen van maximaal studenten.


Na het volgen van deze opleiding ben je in staat zelfstandig modeproducties voor magazines en merken te stylen. Hierbij krijg je van ons zoveel begeleiding als nodig blijkt te zijn. Dan kun je uitstekend terecht bij Linnartz Opleidingengroep, want hier worden de beste opleidingen op het gebied van styling aangeboden.


Waarom kiezen voor een styling opleiding ? In deze tijd waarin beeldcultuur allesbepalend is, wordt het vakgebied styling steeds belangrijker. Op zoek naar een training, cursus of complete opleiding die je verder brengt in je creatief-commerciele vakgebied? Hier vind je de vakopleiding die bij je past. Mode, interieur, fotografie, trendwatching, conceptontwikkeling, productontwerp, vastgoe retail, fair trade.


Het aanbod van creatief vakonderwijs op een rijtje! Je ontwikkelt je creativiteit om inrichtingen van een winkel, interieur of evenement in te richten en leert hoe je je ideeën visueel kunt maken. Na afronding van de opleiding ben je een expert in het signaleren van trends en het bedenken van nieuwe concepten.


De set van je favoriete Netflix-serie of een fotoshoot voor een modereportage, de wereld van styling is heel breed.

Als stylist vertaal je de identiteit van een merk of product naar een visuele presentatie. Je realiseert een sfeer en beleving voor commerciële of entertainment doeleinden. Iedere keer weer creëer jij het perfecte plaatje. Zo zijn er stilisten die collecties maken, decors ontwerpen, personal styling van mensen verzorgen of huizen (opnieuw) inrichten.


Een stylist houdt altijd rekening met de doelgroep, de tijdsgeest en met de wensen van de opdrachtgever. Het kiezen van een modeopleiding is een lastige keuze. Welke opleiding is het beste voor jou?


Kom daarom een keer de sfeer van B Fashion Academy beleven tijdens een infoavond! Styling is een veelomvattend begrip. We vertellen je tijdens deze avond uitgebreid over al onze opleidingen. Wil je graag wenkbrauw stylist worden, maar heb je nog geen kennis of ervaring met het vormgeven en zetten van wenkbrauwen? Overig materiaal schaf je aan in overleg met de docent en naar eigen inzicht.


De boeken van de opleiding interieurstyling kun je ook gebruiken bij de opleiding binnenhuisarchitectuur. Dit is een BOL- opleiding. Dat betekent dat je zo’n van de tijd les krijgt en in de praktijk bezig bent. Bij Rijn IJssel volg je RIJk Onderwijs. Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening.


Dat is een eenmalig bedrag van € 1- (excl. btw). Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15. Klik hier voor meer informatie. Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden.


Houd er rekening mee dat de uiteindelijke cursusduur afhankelijk is van de keuzes die je bij inschrijving maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts