donderdag 11 juli 2019

Spiegel maatwerk

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online.


De actuele levertijd is: tot werkdagen. Eenvoudig bestellen in stappen.

Maatwerk spiegels in verschillende kleuren, dikten en modellen bestel je bij GlasBoertje. Wij maken naar uw schets, voorstelling, de spiegel naar uw wens op maat. Dit kan een grote spiegel zijn, of een spiegel van een meer hanteerbaar formaat, maar ook een complete spiegelwand. Voorzien van een lijst, diverse bewerkingen, zoals gaten, uitsparingen, met of zonder afbeelding en in diverse kleuren. Uitgebreid assortiment spiegels op maat, naar wens aan te passen.


Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Als badkamerspiegel maar ook als spiegelwand in een fitnessruitme of dansstudio. De randen van spiegels zijn standaard onafgewerkt en daardoor scherp.


Met onze maatwerk configurator kunt u zelf uw spiegel samenstellen.

De spiegel kan worden voorzien van één of meerdere verlichtingsstroken, indirecte (ambi)verlichting, verwarming en een schakelaar. Dus inclusief transportkosten en inclusief ophangsysteem! Staat uw keuze er niet bij? Naast de normale spiegels zijn er ook gekleurde spiegels op maat te verkrijgen zoals de bronzen spiegel en grijze spiegel. De grijze spiegels zorgen door het gekleurde glas voor een lichte zwarte gloed en past mooi bij een zwart interieur of industrieel wonen.


Een bronzen spiegel geeft een bruine en warme gloed af. Met een badkamer spiegel met verlichting kunt u zowel sfeer als functioneel licht toepassen in uw badkamer. Hierbij kunt u denken aan een make-up gedeelte in de spiegel met LED verlichting of directe verlichting in de badkamer spiegel.


Deze verlichting is (traploos) verstelbaar in koud wit en warm wit (- kelvin). Spiegels met verschillende lichtkleuren. Een maatwerk LoooX spiegel vind je bij één van onze verkooppunten! Modern, klassiek, glad of met motief, lichte of donkere lijst, facet geslepen, het is allemaal mogelijk bij dé spiegelshop van Nederland. Ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment aan spiegels en lijsten.


Bestel LoooX spiegel bij een van onze webshops en bespaar! Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Wij leveren design spiegels , badkamerspiegels, halspiegels, maatwerk spiegels met of zonder lijst.


Bestel online eenvoudig en veilig uw spiegel op maat.

Zowel ronde als rechthoekige spiegels. Direct prijs en binnen werkdagen thuisbezorgd. Inmiddels hebben we ook badkamerspiegels met verschillende lichtkleuren (CCT).


Daarnaast kun je zelfs design spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk LED spiegels eenvoudig online via onze webshop bestellen. Waar koop ik een maatwerk LoooX spiegel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts