donderdag 18 juli 2019

Kast modern design

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment online bestellen!


Bekijk ons gehele meubelen assortiment online.

Flinders heeft een grote en unieke collectie design kasten van hoge kwaliteit. Je zult hier zeker slagen als je op zoek bent naar moderne kasten. Wij hebben een groot aantal kasten in alle soorten en maten, verschillende materialen en in verschillende hippe kleuren. Ons ruime assortiment is erg divers! Ga jij liever voor een design kast , of past een moderne kast beter in je interieur?


Alle onze kasten worden gemaakt van hout. Modern is ontstaan vanuit een idee om pure geometrische vormen te projecteren in een ruimte. Het systeem is ontworpen door Piero Lissoni en bestaat uit een enorme collectie van strakke elementen met een perfecte afwerking. Wonen in een interieur, helemaal van nu?


Neem plaats op de organisch vormgegeven fauteuil en ruik en voel de kwaliteit van het leer. Een kast met een mooi design vormt al snel een prachtige eyecatcher. Geen zorgen, dit meubel hoeft echt niet veel ruimte in beslag te nemen. Met slimme oplossingen maak je optimaal gebruik van de ruimte.


Zo kun je de ruimte onder de trap gebruiken om bijvoorbeeld een prachtige kast neer te zetten. En kunt u geen geschikte designkast vinden? Lees hier tips om jouw open kast in te richten en tover hem om tot een pronkstuk.

Naast functioneel, moet een kast natuurlijk ook mooi zijn. Q heeft verschillende design wandkasten in het assortiment van bekende design merken, zoals Woood. De Woood kasten zijn stoer, eigentijds en uitdagend en daarnaast ook nog eens uiterst. De kast ziet er immers aan beide kanten mooi uit.


Zo heb je zowel extra opbergruimte als ruimte om mooie spullen te etaleren als een scheidingswand in de ruimte. Open kasten zijn mooi om te vullen met boeken en sfeervolle decoraties, terwijl een ontwerp met strakke deuren voor rust in huis zorgt. Een afwisseling van lades, deurtjes en open vakken geeft een speels effect en is ideaal om losse rommeltjes naar categorie te organiseren. Design boekenkasten van bekende merken.


Kijk gauw verder welke design wandkasten bij jouw wensen en smaak passen! Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Ontdek ons unieke assortiment kasten. Vandaag bestel morgen in huis!


Hier vind je wat jij zoekt! Maak van jouw huis jouw thuis. Er zijn al moderne kasten verkrijgbaar vanaf €8-! Ben je op zoek naar een kast in de regio Utrecht, Gelderland of het Gooi kom dan langs en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod kasten. De kastencollectie van Kok Wooncenter is zeer divers en bestaat o. Een design TV meubel mag niet ontbreken in uw woonkamer.


Naast het praktische aspect zijn de design TV meubels een absolute eye-catcher in uw woonkamer. Vaak met losse kastjes en planken. Je bepaalt zelf wat, waar en op welke manier je alles ophangt. Bij Just Racks kun je terecht voor moderne TV- kasten of TV-standaarden. Dit merk ontwerpt ook TV-meubels met ruimte voor een soundbar of subwoofer.


Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12.


Uur kasten van de koning aanbieding. Moderne zwarte design kast open vak 2x 220cm. In ontwerp, in productie, in materialen, in kwaliteit en in kleuren.


Bij Goossens vind je een ruime collectie kasten voor elk interieur. Eenvoud is de kern van de moderne woonstijl. Tot de essentie gereduceerde vormen en tijdloos design , zoals de klassieke sledestoel, vormen de rode draad van een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts