maandag 8 juli 2019

Soluna zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Soluna verduisterende rolgordijnen vormen het perfecte alternatief voor woningen zonder rolluiken.


Zij maken ruimtes niet alleen donker, maar verhinderen dankzij de speciale thermocoating ook effectief de verwarming van de ruimte als de zon schijnt. Soluna bestaat al bijna jaar en is een middelgroot adviesbureau gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieel advies.

Soluna is gevestigd in Hengelo in het mooie Campusgebouw aan de A(tegenover v.d. Valk). Soluna wordt geleid door Franz van Stuivenberg en Henk van Wezel. Artikelen van het merk Soluna voor binnen en buiten worden geproduceerd volgens de modernste productiemethoden en zijn onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole.


Advies, tips en instructies rondom het onderwerp zonwering en zonweringssystemen vind je hier in de HORNBACH onlineshop! Er is altijd iets te doen. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn decoratieve oplossingen om te beschermen tegen inkijk.


Met het optrekkoord is de hoogte van de zonwering te bepalen en de lichtinval te regelen.

De rolgordijnen van Soluna passen goed bij ieder interieur en worden gekenmerkt door hun eenvoudige montage. Kies hier de door u gewenste kleur. Boor de gaten voor de bevestiging van de bouten in de muur,(voor de plug of chemisch anker), plaats in de bovenste gaten de plug en de bout,(deze nog niet volledig indraaien) en hang het scherm met de kapsteunen over de bouten.


Alle zonwering producten worden volledig op maat geproduceerd. Wij kunnen de afmetingen en bediening van uw jaloezieën, gordijnen of andere zonwering dus volledig aan uw wensen aanpassen. Uw zonwering past zo altijd binnen uw interieur.


Soms moet het bijzonder goedkoop zijn, daar past een zonwering met standaardmaat. Als standaardproduct vindt u jaloezieen in alu-hout-combinatie of aluminium, rolgordijnen voor normale ramen en Velux-dakramen maar ook dubbele rolgordijnen en vouwgordijnen. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de zonwering van uw keuze direct online bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonwering toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Geniet van de elektrische zonwering van Kroezon dankzij de hoge kwaliteit Somfy buismotoren.


Hiermee kunnen onze experts tevens bestaande zonnewering, die handmatig bediend wordt, elektrisch gemaakt worden. Door FAKRO dakramen, lichtkoepels en platdakramen geniet u dagelijks van veel natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Heeft u even behoefte aan verduistering?


Kies dan voor zonwering en raamdecoratie van FAKRO.

FAKRO zorgt voor meer comfort en heeft voor nagenoeg elk dakraam, elke lichtkoepel en elk platdakraam een passend zonweringproduct. Veel architecten gebruiken screens veelvuldig op grotere gebouwen, maar wij bij Sunrise Zonwering hebben ervaren dat screens ook uitermate geschikt zijn voor toepassing voor woningen. Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Laatst was ik bij een verbouwing waarbij er veel onduidelijkheden over zonwering waren.


Daar heb ik besloten om hierover voor anderen (en dus ook jou) te schrijven. Ik ben naar een grote zonweringsleverancier geweest voor de laatste tips en mogelijkheden. Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor je woning. De verschillende soorten zonwering bieden bescherming tegen zonlicht, houden warmte buiten en zijn bovendien praktisch en milieuvriendelijk. GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval- en knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken.


Er zijn enorm veel specialisten in zonwering en knikarmschermen, waardoor de prijs van zo’n scherm enorm kan variëren. Maak daarom gebruik van de concurrentie en vergelijk de prijzen. A-kwaliteit rolgordijnen op maat. Altijd de laagste prijzen, snelste levering en gratis verzending.


Bereken meteen online de prijs van uw rolgordijn! Voor de goedkoopste kwaliteits Zonneschermen moet u bij Zonnescherm-discount zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts