donderdag 18 juli 2019

Transparante koepelparaplu

Koop nú Herschel Supply online! Alle MK accessoires shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Doorzichtige koepelparaplu.


Deze transparante doorkijk paraplu is erg geliefd bij bruidsparen.

Maar daarnaast ook een leuke originele paraplu! De doorzichtige paraplu is erg handig en veilig voor op de fiets. Door de koepelvorm beschermt de paraplu uitstekend tegen inregenen vanaf de zijkant.


De paraplu opent automatisch en. Omdat de paraplu transparant is kun je er doorheen kijken. Als je aan het fietsen bent kun je nog steeds goed het verkeer in de gaten houden, en dat is wel zo veilig.


Bij een concert, festival of ander evenement mis je niets lichtshows en de acts op de podia. RD-1-POE koepelparaplu , metalen stok, wit transparant POE, bijpassend.

Een doorzichtige paraplu kopen doe je hier! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! RD-heeft een diameter van ca.


Transparante paraplu RD-is de klassieke koepelparaplu met een diameter van ca. Door zijn vorm zal de koepel paraplu je goed beschermen tegen de regen. Met name de unieke vorm zorgt voor een vrolijke uitstraling. Daarnaast blokkeert de koepel meer wind en regen dan elke andere vorm paraplu waardoor u droger blijft. Koepelparaplu Een koepelparaplu is een handige paraplu.


Meestal is een koepelparaplu ook transparant zodat u gemakkelijk om u heen kunt blijven kijken. Bestel uw paraplu bedrukt met uw logo online. Wij bieden vele verschillende modellen en mogelijkheden. Mooie transparante paraplu 111cm doorsnede die we bedrukken met uw logo of tekst, dit is een mooie en goedkope paraplu. Wij verkopen doorzichtige paraplu’s van verschillende merken.


Deze heeft een voordelige prijs (slechts € 95) en een mooi wit handvat. Daarnaast verkopen wij de iets grotere koepelparaplu ’s van Impliva met een gekleurde rand (€ 195). Dit betreft de transparante paraplu.


Het voordeel van deze paraplu ligt in de doorzichtigheid ervan.

Uiteraard is deze paraplu ook waterdicht. Gebruik deze paraplu tijdens jullie bruiloft voor jezelf en je echtgenoot of schaf er meer aan voor je gasten. Deze paraplu kan vanwege zijn koepelvorm de bovenste helft van uw lichaam bedekken zonder uw zicht weg te nemen, omdat de paraplu transparant is.


Ideaal voor bruiloften, evenementen, of op de fiets! Deze prachtige transparante koepelparaplu van Esprit valt zeker op. Dankzij de geometische print is hij een echte eyecatcher. Verkrijgbaar in roze en geel.


De meeste paraplu’s zijn gemaakt van 1 waterafstotend nylon en hebben een klassieke ronde vorm om je droog over straat te krijgen. Maar er zijn tegenwoordig ook variaties verkrijgbaar, die zijn gericht op specifieke toepassingen. Zo heb je gestroomlijnde stormparaplu’s, kleine opvouwbare paraplu’s en koepelparaplu ’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts