maandag 15 juli 2019

Raamsticker nijntje

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? In groot en klein formaat. Ontwerp je eigen stickers online. Haal vandaag nog die bomen behang in huis.


We bieden een ruim assortiment babykamer en kinderkamer muurstickers aan voor jongens en meisjes.

De meest populaire muurstickers zijn vooral bomen muurstickers. Maar ook de dieren, groeimeters, wereldkaart, Disney, ruimte en andere kleurrijke babykamer muurstickers doen het erg goed. Nijntje konijn met beertje muursticker.


Super schattig en past perfect in de kinderkamer. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen. Neemt u hiervoor contact met ons op. De muursticker kan op vrijwel iedere vlakke ondergrond geplakt worden. Daarbij kunt u denken aan muren, deuren, ramen, spiegels.


Bestel vandaag een geboorte raamsticker en ontvang veel voordeel.

Op de geboortesticker staat de naam van de baby. De levertijd is 1-werkdagen. Je kunt de naam in diverse lettertypes en kleuren op de raamsticker zetten. De contouren van de geboorte raamsticker worden netjes uitgesneden waardoor je alleen de afbeelding en de babynaam op het raam ziet. De geboortesticker wordt gemaakt van sterk weersbestendig vinyl en is dus prima geschikt voor buitengebruik.


Deze leuke muursticker is van het merk KEK Amsterdam. Ideaal om de baby- of kinderkamer op te vrolijken! Voor de beste hechting van de muursticker , zorg dat het muuroppervlak vlak, droog, schoon en niet-poreus is. Hoe schattig is deze sticker voor de babykamer! Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen!


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Het is Sale bij de Bijenkorf! Ons behang, fotobehang, muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties. Plaats de muursticker waar je maar wilt op de muur in de baby- en kinderkamer en maak er een prachtig geheel van.


Deze praktische en super leuke opbergzak van Bambilono Toys met zwarte opdruk van de ogen en mond van nijntje is wit gebleekt aan de buitenzijde en van binnen onbewerkt bruin. Hij isægeschikt voor op de commode als luierman voor speelgoe als wasmand of als je echt niets op te bergen hebt gewoon ter decoratie en zal de babykamer helemaal afmaken. Alle kleintjes zijn dol op stickertjes plakken.


Dat wordt extra leuk met deze vrolijk bedrukte nijntje stickers.

Hoogwaardig bedrukt raamfolie. Raamsticker Uiltjes met Bloesem. Tevens voor naamstickers, naamlabels, muurstickers voor de babykamer of een origineel kraamcadeau met naam zit u bij ons goed. We hebben schattige koffertjes met naam en trendy paperbags in ons assortiment. Muurstickers babykamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.


Zo zijn er muurstickers voor schattige babykamers maar ook muurstickers voor stoere kinderkamers te vinden op deze pagina. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke muursticker past bij het interieur van jullie babykamer of kinderkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts