vrijdag 19 juli 2019

Trimetal magnatex plafond mat

Trimetal magnatex plafond mat

Nu Trimetal Verf tot korting. Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Bestel nu je Trimetal producten! Alle schoonmaak artikelen va €00.


Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Magnatex Extra Mat is een schrobvaste matte , goed dekkende muurverf voor binnenmuren en plafonds op basis van een polyvinylacetaatdispersie bindmiddel. Geeft een zeer mat eindresultaat en glanst niet op na reinigen. Magnatex Mat Clean SF is een extreem goed reinigbare, vlekafstotende muurverf. Met name geschikt voor ruimtes die door intensief gebruik vaak schoon gemaakt worden. Trimetal Magnatex plafond is een witte matte plafondverf, die zeer geschikt voor gespoten plafonds en spacplafonds.


Je brengt hiermee een ademende laag aan, waardoor je de muur er niet mee zal afsluiten. Geschikt voor op nieuwe spuitpleisterplafonds (o.a. spac plafonds ) en reeds geschilderde plafonds. Je hebt natuurlijk de keuze uit witte verf, maar ook uit alle andere RAL-kleuren.


Trimetal magnatex plafond mat

We kunnen die netjes voor je mengen, natuurlijk voor de scherpe prijs die je van ons kent. Het is een schrobvaste en matte muurverf, waar je thuis op een mooie manier gebruik van kunt maken. Goed schoon te maken, zonder dat er een glanzende plek zal ontstaan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Magnatex voor het plafond , Prestige Spray, Satin SF of bijvoorbeeld Isotop SF als isolerende verf. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd.


Schoonmaak artikelen vanaf €00. Is mooi wit, niet spattend en heeft een volkomen mat uitzicht, zelfs in scheerlicht. Het heeft een hoog dekkend vermogen en biedt derhalve een hoog rendement: daadwerkelijke terugdringing van loon- en materiaalkosten.


Met dit product heb je geen kans op banen en strepen. Reukarm en verdoezelt onvolkomenheden in de ondergrond. Ook zeer geschikt als afwerklaag op o. Verkrijgbaar in elke kleur, zeer goed te reinigen en droogt mooi mat op. Met deze muurverf van Trimetal heb je geen kans op banen en strepen.


MAGNACRYL PLAFOND Geef plafonds de volle laag, ééntje is genoeg! Trimetal lanceert een supermatte solventvrije plafondverf met hoge dekkracht. Zo kan je de moeilijkste plafonds aan met één afwerkingslaag!


Door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen gemakkelijk tijdens de applicatie worden voorkomen. Nicotine, roet, koffievlekken, stiften, penstrepen e. Magnatex Plafond heeft een maskerende werking doordat het product zeer mat opdroogt. Geschikt als isolerende muurverf over roet, nicotine, waterschade en vlekken.


Wij kunnen dit product leveren in standaard wit of in lichte kleuren mengen. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Het is een hoogwaardige, professionele muurverf: zeer goed afwasbaar (schrobvastheidsklasse 1), uitstekend dekken zeer mat , en in alle kleuren mengbaar. Magnatex Velours SF wordt toegepast op muren binnen, heeft een mooi laag zijdeglanzend uitzicht is, gezien zijn hoog gehalte aan bindmiddel, bijzonder geschikt in ruimtes die vaak worden gebruikt.


Trimetal magnatex plafond mat

Door de zeer lage sheen wordt een uitzonderlijk mat aspect verkregen. Door de goede open tijd kan aanzetten en overlapping tijdens get schilderen eenvoudig worden voorkomen. Zo ontstaan geen strepen en banen in het schilderwerk.


Bovendien maskeert deze spacklatex oneffenheden, doorat hij zeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts