maandag 29 juli 2019

Trap in betonlook

Trap in betonlook

Vind beton look het nu op Kensaq. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Heb je een houten trap en zit deze onder de lijmvlekken van de oude vloerbedekking? Wil je de trap een betonlook geven?


Voor het maken van een betonlook trap met betonlook verf volg je drie stappen. De 1e stap is het aanbrengen van primer. In primer zitten kleine korreltjes, waardoor de betonlook trap niet glad wordt. Als je de kleine korreltjes hinderlijk vindt, kun je altijd deze licht wegschuren na het drogen.


Wij hebben een pakket samengesteld waarmee je een trap van maximaal mkunt verven voor € 17-. Dit pakket wordt, inclusief handleiding voor een betonlook trap , gratis thuis bezorgd. Per mkost een betonlook trap : € 199. Met betonlook verf kun je een betonlook effect creëren. De betonlook is steeds vaker terug te vinden in interieurs, maar werd nog niet eerder aangeboden in traprenovatie en trapbekleding.


Trap in betonlook

NEWstairs heeft drie nieuwe kleuren met een betonlook ontwikkel perfect passend binnen de huidige trends. Was de trap vroeger vooral een middel, tegenwoordig is de trap een eye-catcher. Omdat een trap altijd duidelijk zichtbaar is bepaald deze voor en groot deel de uitstraling van uw huis. Daarom is de keuze van hoe uw betonlook trap er uit zal gaan zien een belangrijke. Heeft uw hal een frisse opknapbeurt nodig?


Een betonlook trap is helemaal trending in interieur land. Het past goed in een industriële woonstijl of een strak interieur. Ook fijn om te weten, is dat een betonnen trap weinig onderhoud nodig heeft.


Trap in betonlook

Er zijn een aantal mogelijkheden om een betonlook trap te creëren. Betonlook verf op uw houten trap. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verf verkrijgbaar die zorgen voor een betonlook. Deze zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Helaas kan ik op internet maar weinig vinden welke verf hiervoor is geschikt en hoe het product moet worden aangebracht. En wat is de beste manier om het aan te brengen? Het gaat natuurlijk om een kleinere oppervlakte dan een muur. Met de betonlook profiteert u daarom van de voordelen van de kunststof afwerking, maar heeft u tevens een unieke blikvanger in huis.


Dankzij het rustieke design van de betonlook is deze tevens goed toepasbaar voor het bekleden van trappen van natuurlijk materiaal. Vraag bij uw leverancier naar de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden. Geef uw trap een mooie, industriële uitstraling met betonlook overzettreden.


Bekijk meer ideeën over Trap , Trappen en Houten trap. Uw bestaande trap in een nieuw jasje? Kenmerken van een betonlook trap. Indien u er voor kiest om een betonlook traprenovatie uit te voeren kunt u daarbij rekenen op verschillende interessante kenmerken.


Trap in betonlook

Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en beschikken over jarenlange ervaring met traprenovaties. Je kan er dan ook perfect voor kiezen om zowel de muur als bijvoorbeeld de wanden in een betonlook stijl om te laten toveren. Lijkt dit jou ook wel wat?


Omdat een trap met een industriële uitstraling hier natuurlijk perfect bij past, kun je bij ons ook kiezen voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook trap , een trap met granietlook of een trap in het roestbruin. Een trap met betonlook is enorm populair. Voor het creëren van een betonlook heb je verschillende mogelijkheden.


U kunt voor uw traprenovatie in plaats van een laag cement op uw trap ook kiezen voor verf als trapbekleding. Kiezen voor verf is één van die opties. In dit artikel sommen we de voordelen op van een betonlook verf en krijg je een stappenplan mee voor het aanbrengen van de verf. Voordelen van betonlook verf. Bij de creatie van een betonlook kan je kiezen uit verschillende opties.


In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook. De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf. Natuurlijk zijn alle voorwerpen geschikt om te worden behandeld met onze betonlook verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts