woensdag 26 december 2018

Curtaincy gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


Curtaincy gordijnen

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Design, Direct Van De Makers. Linnen, velours, inbetween, verduisterende, lichtdichte, brandvertragende en kindergordijnen op maat gemaakt door ons eigen gordijnatelier. Linnen gordijnen op maat, grof geweven, zware velours, voordelige gordijnstoffen.


Alle gordijnen worden naar uw wens op maat gemaakt. De oorsprong van verduisterende gordijnen is voering voor gordijnen. Er zijn diverse uitvoeringen van verduisterende gordijnstoffen, met structuur en zonder.


Curtaincy gordijnen

De linnen look geweven structuur op de bovenzijde van de stof maakt de stof alleen maar transparanter en heeft dan ook geen meerwaarde. Deze magnolia grandiflora gebloemde gordijnstof is natuurlijk geschikt voor de slaapkamer maar dient te worden voorzien van een 1 lichtdichte voeringstof. Voor het op maat maken van gordijnen werken we uitsluitend met vakateliers, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Wij laten de stoffen naar eigen inzicht fabriceren en importeren zelf.


Curtaincy op gordijnen -info. Confectie of Op maat in Varik. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Curtaincy gordijnen

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Bordeaux rood verduisterende linnen vouwgordijnen, brandvertragende gordijnen op maat.


Roze vouwgordijnen brandvertragende verduisterende gordijnen op maat. Verduisterende vouwgordijnen roze. Roze verduisterende vouwgordijnen voor de kinderkamer. Op de site van winkel staat filmpje waarin gesteld wordt: gordijnen zijn zeer goed wasbaar op graden (en hebben tests doorstaan tot graden). Elders op site staat: Kort spoelen 30°C, krimpt niet.


Gordijnen gewassen op graden en daarna waren ze kapot. Wist ik dus niet en ben afgegaan op informatie uit filmpje. Zwart verduisterende vouwgordijnen op maat met linnen look. Kamerhoog geweven ( naadloos vouwgordijn ) en.


Vouwgordijnen op maat, wit. Lichtdoorlatende vouwgordijnen in een witte kleur. De optisch wit geweven stof is egaal van structuur. Het is niet mogelijk om alleen de. Omdat ik voor mijn slaapkamer een thema in gedachten ha zocht ik gordijnen die daar bij pasten.


Curtaincy gordijnen

Toch wat huiverig om gordijnen van een paar honderd euro bij een onbekende website te bestellen. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts