woensdag 5 december 2018

Naambord kinderkamer

Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment kinderkamers. Bestel ook online bij Leen Bakker.


Eveneens is het mogelijk een naambordje te laten maken met uw favoriete figuurtje of bijvoorbeeld naar aanleiding van het geboortekaartje. Het standaardformaat is 20xcm.

Door de figuurtjes die erop komen wordt het naambordje iets groter. Geef de kinderkamer een persoonlijk tintje met een stoer naambord ! Kies een kleur die bij de kamer past, een afbeelding van een favoriet dier of hobby en natuurlijk de naam, maakt een uniek en persoonlijke accessoire voor de baby- of kinderkamer. De slaapkamer is voor je kind zijn of haar eigen domein. Echt een fijne speel- en slaapplek waar je kinds eigen regels gelden.


Een naambordje op de deur van de kinderkamer maakt deze gedachte helemaal compleet. Met deze decoratie sticker heb je wel een heel duidelijk naambord. De kleur van deze decoratiesticker kies je zelf er staan kleuren voor je klaar. Uit de decoratie decoratiesticker snijden wij de tekst zodat de ondergrond waar de decoratie op komt te zien is. We kennen de intense zweetuitbarstingen bij het mooi aan de muur monteren van een naambord met schroeven.


Daarom worden onze naamborden gemonteerd in minder dan een minuut met onze sterke Quick Fix Klei. Voor jouw kroost is natuurlijk niets teveel om de kinderkamer of babykamer een eigen persoonlijke uitstraling te geven. Wie slaapt er op dit kamertje? Met onze persoonlijke naamborden van hout, is het voor iedereen duidelijk. Erg stoer op elke baby- en kinderkamer.


De houtblokken zijn centimeter dik, waardoor ze geschikt zijn om neer te zetten of om aan de muur te hangen. Informatie over het ophangen van de naamborden vindt u hier. Door deze leuke naambordjes voor de baby en kinderkamer weet iedereen het.


Is het voor een jongetje of voor een meisje, het maakt niet uit, er is.

Houten naambordje kinderkamer Afmeting: x cm-x cm. Slaapkamerdeur naambordjes. Ook leverbaar als naambord bij de voordeur. Lieve decoratie voor op de kinderkamer.


Grootste assortiment kinderkamers. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs.


Handgemaakte naambordjes voor baby en kinderkamer. Aan te passen aan uw wensen bijna elk favoriet figuurtje kan gemaakt worden. Dit is een leuke manier om aan te geven van wie de kamer is. Beschrijf je naam op het naambordje met een watervaste stift en de kamer is van jou!


Lees de volledige productomschrijving. Het naambordje is gemakkelijk zelf te monteren door middel van bijvoorbeeld dubbelzijdig plakband (wordt niet meegeleverd). Let wel op dat onze naamborden geen speelgoed zijn. Deze superleuke naambordjes zijn ontzettend leuk voor in de kinderkamer , of bijvoorbeeld aan de deur.


Naambordje met grote ster. Leuk om te geven als cadeau, maar ook leuk om zelf te krijgen. Hippe naamborden geïnspireerd op vintage reclameborden en etiketten. Bent u op zoek naar een naamproduct als kraamcadeau of als kinderkamer decoratie voor uw zoon of dochter?


Dan bent u hier aan het juiste adres! Dit is de website waar u uw persoonlijke naambord , kapstok met naam, naamslinger of groeimeter met naam kunt laten maken, voor jongens en voor meisjes. Zoek eerste het naambord van hout naar wens. Vervolgens kiest u de tekst, kleur en achtergrond. Heeft u specifieke wensen?


Wij hebben al voor vele klanten het perfecte naambord van hout gemaakt. Niet alleen voor naast de voordeur, ook voor de stal en garage maken wij met grote regelmaat unieke naamborden. Kies uit één van onze naambordjes, ontwerp zelf online en bestel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts