maandag 24 december 2018

Dienblad kopen

XXL Korting - Alles op Voorraad! Ontdek wat onze beste dienbladen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het dienblad kan per jaargetijden aangepast worden door steeds opnieuw een eyecatcher in je huis te creëren.


Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.

Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Naast hout zijn ook riet en metaal prima materialen voor een dienblad. In onze webshop kun je eenvoudig een dienblad kopen tegen een geschikte prijs. De dienbladen zijn namelijk door de lokale bevolking in Indonesië gemaakt.


Met de hand en van gerecycled hout. Bijvoorbeeld van de houten laadbakken van oude trucks die gesloopt worden. Het hout wordt nauwkeurig geselecteer dit maakt elk product uniek en zeer duurzaam.

Ben je op zoek naar een prachtig multifunctioneel dienblad ? Een dienblad is handig voor als er bezoek is. Zo hoef je niet heen en weer te lopen om alle glazen voor koffie en thee op tafel te krijgen. Daarnaast helpt een dienblad ook mee tegen het beschermen van je meubels. RVS Profiteer van de laagste prijs online. Zet een paar mooie kaarshouders, een vaas met kunstbloemen en een windlicht op het dienblad en creëer zo een pronkstuk voor op je keukentafel.


Zekerheid dat je complimenten over dit prachtstuk gaat ontvangen! Hierbij heb je veel keus in materiaal zoals hout, kunststof, melamine en rvs. Ook zijn dienbladen in bijna iedere kleur verkrijgbaar.


Wil je liever een hippe print of leuke afbeelding? Zo is er voor iedere stijl en iedere toepassing een passend exemplaar. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Zo hebben wij houten dienbladen in diverse afmetingen van teak.


Dit geeft het dienblad een klassieke en robuuste uitstraling. Wilt u voor een moderne look gaan? Kijkt u dan eens naar onze dienbladen van aluminium.

Het spreekt voor zich dat de dienbladen van Kees Smit uitstekend buiten in de tuin te gebruiken zijn. Ronde en ovalen dienbladen. Koffieplateaus, dienbladen , bierglasdragers, rond of ovaal, bij XXLhoreca heeft u volop keuze uit een groot assortiment dragers voor de horeca. Speciaal voor de selfservice horeca zijn de dienbladen gefabriceerd van sterke materialen als melamine, polypropyleen, RVS of hout dat is voorzien van een beschermde coating. U kunt van alles in één keer meenemen.


Naast functionaliteit is het ook van belang dat het dienblad in uw interieur past. Bekijk meteen het assortiment voor allerlei soorten, maten en verschillende kleuren dienbladen van Leen Bakker en kies het dienblad dat het beste. Houd rekening met de lengte en de breedte, zodat je zeker weet dat alle lekkere hapjes er op passen. Ga je voor een dienblad van hout, glas of van plastic? Natuurlijk hebben wij diverse dienbladen te koop.


We hebben standaard dienbladen die je vaak ziet in het eet of drink etablissement. Deze bladen hebben een antislip laag zodat niks gaat glijden tijdens de wandel. Veel van onze dienbladen hebben handvatten.


Met tekst bedrukt dienblad van het merk excellent houseware is gemaakt van rvs en is daardoor stevig maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts