maandag 24 december 2018

Jongenskamer behang

Jongenskamer behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Ben je op zoek naar een stoer of leuk behang voor in de jongenskamer ? Er is echt van alles op de markt in de behangwereld.


Wij hebben het leukste behang voor in de jongenskamer voor je verzameld. Waarom een behang paneel voor de jongenskamer ? De meeste jongenskamers zijn niet heel ruim en dan is het verstandig om de muren rustig te houden. Ontdek de coole prints uit onze kinderkamercollecties. Van auto’s, robots, helikopters tot geweldige dierenprints – je vindt het hier allemaal.


Een overzicht van onze verschillende kollektie`s behang en fotobehang voor de jongenskamer. Motieven in behang zijn er met grote sterren of juist kleine sterren, kleurrijke strepen of juist zwart-wit, stippen opvallend of juist heel rustig. Jongensthema`s zijn stedelijk zoals muren, graffiti, steden en transport zoals auto`s, vliegtuigen en boten.


Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. De oldtimers doen oude tijden herleven (leuk voor papa en opa!) en geeft een nostalgische uitstraling. Het behang heeft subtiele kleuren die een jongenskamer niet schreeuwerig doen lijken en er toch een echte jongenskamer van maakt. Voor de meidenkamer (maar ook voor een jongenskamer ) vind ik het “knopen behang ” ook echt geweldig! Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.


Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vliegtuig behang kinderkamer.


Jongenskamer behang

Super stoer vliegtuig behang voor de kinderkamer in blauwe en grijze kleuren. De ondergrond van de wolken heeft een beton look effect. Op het vliegtuig kan een eigen naam en nummer worden meegedrukt. Een top idee voor een gave jongenskamer.


Uniek kinderbehang en fotobehang uit eigen studio. Prachtig Bunnies behang uit de Bunny serie van Lilipinso. Een zeer lieve tijdloze collectie met schattige konijntjes voor in de baby- en kinderkamer. Dit alles is mooi basic wit. Hip behang voor jongenskamers.


Jongenskamer behang

Niets geeft zo snel zo’n groots effect in een kamer, inderdaad ik heb het over behang. Met dit leuke behang voor de jongenskamers van Hip Huisje kun je helemaal los gaan en een super leuke kinderkamer maken. Behang is weer helemaal hot and happening. Met behang maak je in een handomdraai een droomparadijs voor jouw kindje. Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm.


Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang. Kies bijvoorbeeld voor een behang met een print van Nijntje die het goed doet op iedere jongens- en meisjeskamer.


Het inrichten van een jongenskamer biedt enorm veel keuzes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts