maandag 10 december 2018

Melkglas voordeur

Melkglas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om dit type beglazing toe te passen in voordeuren waar geen doorkijk gewenst is en het decoratieve element ook belangrijk is.


Dit type beglazing wordt verder vaak toegepast als scheidingswan in bovenlichten en in binnendeuren. Wil je glas in huis waarmee je wat meer privacy creëert?

Mat glas is dan voor jou de perfecte glasoplossing. Ook wel bekend als melkglas of satijnglas, deze glassoort is door de matte afwerking minder transparant dan het originele doorzichtige floatglas. Ideaal om de doorkijk te verminderen in je badkamer, toilet of bij de voordeur. Het percentage licht dat matglas doorlaat is echter gelijk aan dat van een normale glasplaat. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Statisch raamfolie melkglas is ideaal tegen inkijk en dient tevens als perfecte decoratie! De lengte mag je zelf kiezen.


Het statische raamfolie heeft een breedte van 45cm.

Glas tegen inkijk voor bijvoorbeeld uw badkamer of voordeur. Zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden is het raamfolie melkglas wit van kleur. Doordat het wel het zicht belemmert maar niet het licht, is het een zeer aantrekkelijk privacyfolie dat niet alleen door particulieren wordt toegepast.


Maar vaak ook door bedrijven wordt gekocht om inpandige kantoorramen te. Op zoek naar raamfolie met naam-huisnummer? Ontdek het aanbod van Sticker Atelier. Profiteer van een snelle levering en plaats eenvoudig een bestelling via onze website! Wij willen onze voordeur wat netter maken en daarvoor willen wij melkglas in de voordeur plaatsen.


Het gaat hierbij om ruitjes. Evt bij meerdere buren ook, mits een goede prijs natuurlijk. Multiplex voordeuren Bruynzeel en CanDo leveren voordeuren die bestaan uit een multiplex paneel waarin twee aluminium platen zijn verwerkt tegen kromtrekken en een isolatie laag in de kern van de deur die voldoet aan het nieuwe bouwbesluit. Deze multiplex voordeuren worden alleen op bestelling gemaakt met een levertijd van werkdagen. Dat kan men het beste realiseren als het glas helder is.


Elke troebelheid vermindert de lichttransmissie. Het nadeel is dat de ramen met normaal glas van beide kanten transparant zijn. Dit effect is vaak niet gewenst. Het melkglas folie is een erg populaire folie.


Het folie wordt in huizen gebruikt om voor minder inkijk te zorgen en ter decoratie.

Na verloop van tijd komen hier vlekken en krasjes op. Eens in de zoveel tijd maak ik deze plekken schoon met een warm sopje van schoonmaakazijn. Na goed droogwrijven met een zachte doek wordt het glas weer helemaal wit zoals melkglas hoort te zijn. Voordeuren en achterdeuren zijn altijd stompe deuren en niet zoals binnendeuren leverbaar in opdek uitvoering. Zo bestel je een complete buitendeur Hardhouten voordeur met isolatieglas Een voordeur of achterdeur is meestal opgebouwd uit hardhouten stijlen en dorpels, afgewerkt met een grondverf.


Vind de geschikte achter- of voordeur bij Praxis Ben jij die saaie voordeur of achterdeur zat? Is jouw woning toe aan een nieuwe moderne ingang? Bij Praxis vind je verschillende achterdeuren en voordeuren. Kies bijvoorbeeld voor een voordeur met glas in lood of een speelse deur met verschillende ramen.


Ook qua achterdeuren heb je een ruime keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts