dinsdag 11 december 2018

Gordijnen bij kwantum

Gordijnen bij kwantum

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen in álle kleuren en dessins! Afhankelijk van de grootte is het goed van tevoren na te gaan hoeveel aandacht je naar de gordijnen wilt trekken. Ook de kleur van je muur speelt een rol: het is natuurlijk de bedoeling dat de gordijnen hier goed bij matchen.


Je zult over het algemeen een andere kleur gordijnen bij witte muren hangen, dan bij bijvoorbeeld een grijze muur. Of iemand nou op zoek is naar een nieuwe vloer, prachtige gordijnen of een perfecte kleur voor op de muur. Of de vloeren perfect inmeten en leggen, dankzij onze stoffeerdersdienst Benesto.


Gordijnen bij kwantum

Kom direct naar één van onze winkels. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je.


Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag. Wij hebben raamdecoratie voor alle smaken én voor alle type en formaten ramen: bijvoorbeeld voor een groot raam, een kiepraam of voor openslaande deuren. Ons assortiment biedt kant en klaar gordijnen en vitrage.


Zelfs in een aantal kinder-dessins. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk je gordijnen op maat te laten maken. De afmetingen zijn wel wat kleiner dan bij TO, maar in totaal zijn we 33- kwijt.


De stof kost 3- per meter. Maandag zou de rest binnen komen volgens de medewerker. Hopen dat in de tussentijd hun service is verbeterd als het mis gaat. Want ook voor gordijnen op maat of raamdecoratie op maat kun je bij ons terecht. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen.


Gordijnen bij kwantum

Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ik had ook goedkope gordijnen nodig, en heb ze dus bij de kwantum gehaald. Ze zijn niet duur, en voor dat geld krijg je heel aardige gordijnen , alhoewel je het verschil met duurdere wel ziet.


Maar voor de plek waar ze hangen voldoen ze prima. Wat betreft de isolatie: hoe dikker, hoe beter natuurlijk. De kwantum is een winkel waar men potentieel kennis op kan doen van producten zoals gordijnen en vloeren. De taken bestaan uit het geven van advies en het voeren van verkoopgesprekken m. Verder bestaat je dag grotendeels uit het winkelbeeld optimaliseren.


Inwerkprocedure is slecht tot zelfs niet aanwezig. De conditie is prima nog mooie antraciet inbetween gordijnen wij hebben ze als overgordijn gebruikt gordijn is 3bij 1in 2. Met een verduisterd rolgordijn heb je meer lichtdichthei is mijn ervaring. Ik wil er best voor betalen.


Kwantum - Inbetween Zaza Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts