woensdag 26 december 2018

Koperen theelichthouder

Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Kies uit producten vanaf € 95. Mooie koperen theelichthouder.

Koper theelicht, met glazen waxine kaarshouder, komt uit een erfenis en is dus een oud stuk,. Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden. Er zijn talloze plekken waar deze sfeermakers te vinden zijn, met goede reden.


Theelichthouders in koper ,stuks. Het bovenste deel bestaat uit wit glas, het onderste uit antiek koper. Op zoek naar mooie accessoires? Shop dan nu deze theelichthouder van glas in de kleur koper. Perfect te combineren met andere waxinelichthouders.


De houders van Bolsius en Gusta zijn eenvoudig online te bestellen en u kunt er verschillende webshops voor vinden.

Bij VanKaarstotServet bent u gegarandeerd van goede kwaliteit en een betrouwbare service. Bovendien zijn de prijzen altijd laag en is het bestellen eenvoudig. Uiterlijk januari in huis.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Waxinelichthouder zwart met koper. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De afmeting van het theelichthoudertje is ca.


Met deze kandelaar heb je direct een eye catcher in huis. Dit model is voorzien van allemaal kleine gaatjes waardoor er een heel sfeervol licht ontstaan. Binnenin zit een glazen stolp waarin je het theelicht zet. Rustieke koperen theelichthouders met reliëf. Hoort bij het decoratiestuk copperplate.


En ook koper is weer helemaal populair! En eigenlijk is dat best logisch, want koper – geel of rood – is een mooi, aards materiaal met een warme gloed. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


De kleuren van het glas zijn gemeleer hierdoor lijkt het alsof het een mooi antiek glaswerk is.

Deze theelichthouder heeft de uitstraling van groen verweerd koper. In het glas zit een mooi relief verwerkt, wat een heel bijzonder lichteffect geeft op het moment dat het kaarsje brandt. Met theelichthouders kunt u uw huis van binnen en van buiten verlichten en een romantische uitstraling geven.


Groepeer theelichthouders , mix verschillende kleuren en hoogtes onderling en brand er een theelichtje in voor een vleugje romantiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts