dinsdag 11 december 2018

Onderstel gietijzer

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Nu in de aanbieding van € 7voor € 600! Deze opvallende, gietijzeren tafelpoot is ideaal voor. Tafelonderstellen gietijzer.


In ons assortiment vindt u diverse betaalbare modellen aluminium onderstellen , gietijzeren tafelonderstellen en metalen onderstellen.

Deze onderstellen zijn geschikt voor vierkante, ronde en rechthoekige tafels. De onderstellen zijn massief en daardoor sterkt. Onderstellen Wij bieden meerdere tafelonderstellen voor horecagebruik, onze tafelonderstellen zorgen voor stabiliteit voor uw tafels. Ideaal voor gebruik in iedere horecagelegenheid zoals een restaurant, cafè of bistro. Onderstellen voor tafels zorgen er namelijk niet alleen voor dat de tafels in uw horecazaak altijd blijven staan, maar zorgen er tevens voor dat een tafel stevig en recht blijft staan en dus een prettige ondergrond biedt voor gezelschappen die komen eten of drinken in uw horecazaak.


Dit massief gietijzeren onderstel Cafe de Lyon is met de hand gemaakt. Het gebruik van gietijzer is kenmerkend voor de industriële sfeer. Kleur zwart nieuw in doos.

Waardoor elke tafel een unieke. Gietijzer tafelonderstel rechthoek 83x36cm - onderstel. Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten.


Bestel tuintafels via Beslist. Tuintafels nú al vanaf € 195. Stel zelf uw ideale tafel samen met onze horeca onderstellen van professionele kwaliteit.


Kiest u voor gietijzer , staal of voor een RVS tafelonderstel? Onze tafelonderstellen zijn zeer geschikt voor de horeca, maar bijvoorbeeld ook voor kantinetafels. Onze onderstellen zijn van horeca kwaliteit, waardoor u lang kunt genieten van uw tafels. Stuur ons een bericht via WhatsApp.


Let op Dit telefoonnummer kan enkel. Product bekijk de offerte. Op het onderstel kan een vierkant of rechthoekig tafelblad geplaatst worden. Deze klassieke onderstellen voor terrastafels worden veel gebruikt in de horeca en is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het onderstel is geschikt voor binnen en buiten gebruik.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi scing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliq ua. Ut enim ad minim veniam, quis.

SC1is een tafelonderstel met een zware trompetvoet en een stalen kolom met een afmeting van Ø8cm. Info over eettafel gietijzer onderstel. Resultaten van zoekmachines! Exclusief tafelblad Prachtig en vrij uniek onderstel. Van zwaar gietijzer gemaakt met perfect werkende tandwielen en draaiwielen.


Statafel onderstel gietijzer poot model Bistro 3. Koop het Bolero onderstel GACE1online. Onderstel tafel gietijzer - universeel - hoog 72cm - voor tafelbladen tot 800mm ø of (b) nu in de aanbieding van € 7voo. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Met dit losse metalen onderstel kunt u een zeer robuuste industriele eetkamertafel maken. Het stalen onderstel staat zeer stabiel ook bij grotere tafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts