maandag 17 december 2018

Hoge sierpot

Alle sierpotten vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Hoge sierpot Light Waves heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Deze hoge sierpotten zijn gemaakt van Polystone, een hoogwaardige mix van kunststof en steengruis. Hierdoor behoudt de sierpot een natuurlijke look zonder heel zwaar te worden, zoals bij keramiek. Hoge bloempotten voegen een soort elegantie toe aan een ruimte.


De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding. Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren.

Een hoge bloempot in de tuin met een forse buxusbol blijft mooi. Dankzij dit systeem kan je onze planten gemakkelijk verzorgen en kan je vooral genieten van de bloemenpracht. Dit wordt een echte eyecatcher in jouw interieur! We verzorgen de entree van uw pand door een of meerdere sierpotten te plaatsen.


We kunnen ook gebruik maken van al bestaande sierpotten. We maken hier de onderpot in die tevens de houder is voor de plant. De onderpot kan bij voldoende hoge sierpot een water voorraad bevatten van liter. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes.


Onze design bloembakken zijn van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van hotels, kantoren, restaurants en natuurlijk tuin en terras. Vanwege de originele ontwerpen en grote hoeveelheid aan kleuren zijn de plantenbakken van Designpotten. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze.


Bloempotten en plantenpotten kopen bij HORNBACH. Wil jij de bloemetjes buiten zetten?

Maak van de tuin, het terras of balkon een visitekaartje met prachtige bloempotten en plantenbakken! De planten komen prachtig uit in onze tijdloze design potten. Groot of klein, hoog of laag voor iedere plant is er wel een geschikte bloempot te vinden. Deze design pot is gefabriceerd van gerecycled materiaal en is met zijn hoge en smalle vorm erg geschikt voor de decoratie van een entree of gang. De afwerking van deze pot van Plants First Choice is van topkwaliteit en het is mogelijk de pot in een groot aantal kleuren te bestellen waardoor dit een erg geschikt model is voor interieur beplanting en projectmarkt.


U verlengt binnen en buiten door twee dezelfde potten binnen en buiten te. Grote kamerplanten vind je bij 123planten. In ons assortiment tref je prachtige hoge planten, bomen en cactussen.


Wij helpen je hier graag mee verder. Zowel met eigen transport als per koerier leveren wij grote kamerplanten aan huis. Verpotten naar een sierpot zonder drainage gat. Voordeel: plantenbak naar eigen keus, geen kans op water op de grond. Nadeel: de watergift moet goed gecontroleerd worden.


Kies een sierpot welke minimaal breder is dan de vorige pot. Voor een kamerplant in een kweekpot van 27cm is een sierpot van minimaal 32cm vereist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts