maandag 10 december 2018

Deur lamellen

Bestel je deur lamellen in de webshop. Vraag nu online een gratis monster aan! Direct de scherpste prijs! Wilt u eerst zien wat u krijgt? De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.

Bekijk ons assortiment online! Geschikt Voor Grote Ramen. Lamellen horgordijn voor deuren met lamellen. Snelle en eenvoudige montage door kleefbevestiging. Verwijderbaar zonder beschadigingen dankzij de meegeleverde powerstrips.


De kleur wit is voor een verminderde inkijk. In ruimtes waar veel doorloop is, en een deur geen handige oplossing is, kunnen PVC lamellen de perfecte oplossing bieden! U kunt bijvoorbeeld PVC lamellen kopen voor magazijndoorgangen.

Er zijn speciale PVC lamellen beschikbaar voor vries- en koelcellen. Het houdt ongewenste invloeden van buitenaf tegen. Met deze vliegenhor gordijnen kun je gewoon je deur open laten staan zodat je je huis lekker door kunt laten waaien.


De hor lamellen laten nog daglicht door en zijn niet vervelend bij het naar binnen en naar buiten lopen. Het horgordijn lamellen is een eenvoudig, maar zeer effectief vliegengordijn. Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik.


Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. PVC Strokengordijn met lamellen op maat, ideaal voor de paardenstal of koeienstal. Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat. Op maat gemaakte horren kopen. Ben je op zoek naar een bijzondere maat hor, dan kun je ook een hor bestellen die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt.


Houd jij ook niet van gezoem in huis? Dan kun je het beste hordeuren kopen. Bij Praxis hebben we van alles in het assortiment. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons ruime assortiment!


Deze verticale lamellen combineren twee systemen - één met lange en één met korte lamellen. Beide systemen zijn verbonden met een gemeenschappelijk bovenrail en de lamellen kunnen samen of afzonderlijk worden bewogen.

Daarnaast is een lamellenhor eenvoudig te monteren en is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Wanneer je gebruik wilt maken van de deur , schuif je de lamellen gemakkelijk opzij. Met de lamellenhor S4en S7beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing voor je deur. Wil je kleurstalen van de lamellen of van een van de andere producten zien?


Maak dan gebruik van de gratis kleurstalenservice. Bij het doorgeven van de maten van je raambekleding voor je openslaande deuren is het belangrijk om rekening te houden met de deurklink. De lamellen zijn met een koordbediening te verschuiven in de bovenrail. De verzwaringsplaten zijn eenvoudig onder aan de lamellen te bevestigen.


Zo kun je kiezen voor Perfect Tape en Perfect Click, maar ook voor het TopDown BottomUp systeem. Jaloezieën zijn zeer geschikt voor een deur , omdat je ze kunt bestellen met spandraden. Deze jaloezieën met fijne lamellen van 16mm, 25mm of 35mm zijn ideaal voor plaatsing op deuren. Doordat de lamellen smal zijn kunnen deze jaloezieën achter de klink langs geplaatst worden zodat deze nog goed te gebruiken is. Dit kan door middel van kunststof industriegordijnen en lamellen.


Hiervoor zijn ook de bijbehorende ophangsystemen beschikbaar in verschillende soorten en maten. Op de openslaande deur met zijgeleiding, zodat uw jaloezie mooi strak langs het raam loopt. Hierdoor klapperen de lamellen niet op het moment dat u de deuren open zet.


Let wel op dat zijgeleiding enkel mogelijk is bij de 25mm houten jaloezieen. Houten jaloezieen zijn bij ons leverbaar in diverse uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts