maandag 3 december 2018

Ergonomisch zitkussen auto

Comfortabel en ergonomisch zitkussen auto. Betere zithouding en minder rugpijn bij autorijden met zitkussen auto. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Wij werken samen met gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en werking.


Daarnaast kunnen wij aan u, met onze jarenlange ervaring, altijd een advies op maat geven.

Een auto kussen of rugkussen biedt een ergonomische zithouding en voorkomt rugpijn. Gebruik een rugkussen auto of ander autostoel kussen om tijdens het auto rijden goed te zitten. Zitten met een lendensteun auto in je onderrug helpt je bij een betere zithouding. Met een auto kussen zit je bovendien comfortabeler. Een veelvoorkomend probleem van andere traagschuim zitkussens is dat deze na verloop van tijd hun vorm niet behouden.


Dit is zonde, want hierdoor vervallen de voordelen van het ergonomische ontwerp. Dit traagschuim zitkussen zorgt voor een maximaal comfort en optimale drukverdeling.

Aangenaam en ergonomisch zitten met dit traagschuim zitkussen. Dit stuitkussen is gemaakt van hoogwaardig traagschuim. De ergonomische zitkussens en balanskussens zijn verkrijgbaar in diverse maten en zodoende is er voor de meeste personen een geschikte maat te vinden. De rugkussens en zitkussens kunnen uitstekend gebruikt worden op de werkplek.


Maar ook voor thuisgebruik zijn deze producten zeer geschikt. Bekijk nu het gehele assortiment online. Het wigkussen Orthocor zorgt voor een ergonomische correcte zithouding. Door het kussen kantelt het bekken in de juiste positie, waardoor de ruggengraat in een natuurlijke houding blijft staan, ter vermindering van pijn in de onderrug en de benen.


Het kussen heeft ook een unieke ergonomische zadelzit vorm, zodat u beter gepositioneerd blijft. Op Ergoweb staan verschillende soorten zitkussens. Zo zijn er wigkussens welke anatomisch zijn gevormd. Een zitkussen in de vorm van een wigkussen corrigeert de houding van bekken en rug, waardoor de spanning in nek, rug en schouders wordt beperkt. Daarnaast is er het balkussen, dit zitkussen optimaliseert een rechte zithouding.


Het kussen helpt je op een aangename manier het hoogteverschil te verkleinen, zodat je weer op het gewenste ‘niveau’ zit. Het is trouwens niet zo dat enkel oldtimers of wat oudere auto ’s last hebben van inzakkende stoelen.

Er zijn namelijk ook nieuwere auto ’s met een diepe zit waarbij het fijn kan zijn om een auto zitkussen te gebruiken. Ook neemt u automatisch de juiste zithouding aan dankzij de Wigkussens. En omdat het erg vervelend is als een kussen van de stoel afglijdt, zijn veel zitkussens voorzien van een antislip laag. Bovendien kunt u de meeste ergonomische kussens gebruiken in de auto of naar kantoor. Voor vragen kunt u ons dag en nacht bereiken.


Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verbeter uw llichaamshouding eenvoudig met een ergonomisch zitkussen. Een goede lichaamshouding versterkt uw rugspieren, waardoor klachten verminderen.


Er zijn soorten zitkussens : balkussens en wigkussens. ThuiszorgwinkelOnline, uw online thuiszorg winkel voor al uw bandages, braces en overige thuiszorg artikelen. Er zijn veel verschillende soorten stoelkussens voor uw auto beschikbaar. Het zitkussen is het veruit het populairst.


Deze kan gebruikt worden voor een betere ondersteuning en houding. Dit is speciaal voor stoelen welke helemaal ingezakt zijn en met dit kussen verhoogt u de zit. Zo simpel als het effectief is - auto zitkussens kunnen snel geplaatst worden en zorgen voor een frisse look en voor gemakkelijker rijden. Auto zitkussens zorgen voor comfort en ontspannen rijden in alle seizoenen. Voor korte trips en op lange reizen zijn de kussens een aangename en geventileerde zitting.


Door middel van dit kussen zit u comfortabeler in de auto , vooral tijdens langdurige autoritten. Het rugkussen is gemaakt van stevig schuim voor een optimale. Toch is het voor iedereen belangrijk, ongeacht de rit, om lekker en comfortabel in je stoel te zitten.


We spenderen veel tijd in de auto , dus is het enorm belangrijk dat we ook hier zorgvuldig omgaan met ons lichaam. Voor alle comfort in auto producten én voor uitstekend advies en service moet je naar Halfords toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts