donderdag 13 december 2018

Dienblad rond

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bespaar tot wel via kiesproduct. Grote collectie dienbladen vind je hier! Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken.


Dienbladen tegen de laagste prijzen.

Vandaag bestel morgen in huis. Rond antislip dienblad van polypropyleen met een doorsnede van cm. Het blad is voorzien van een anti-sliplaag en is daardoor… Meer. Een dienblad is ideaal om hapjes en drankjes mee op te dienen, maar tegenwoordig zien we het dienblad ook steeds vaker in het interieur opduiken als accessoire. Zowel een rond dienblad als ook een vierkant dienblad zijn de meest gebruikte modellen.


Een rond dienblad is momenteel erg in trek. Trendy is het bijvoorbeeld om ronde dienbladen te combineren met een kandelaar.

Natuurlijk kun je een dienblad ook eenvoudig combineren met allerlei andere leuke woonaccessoires. Hiermee creëer je veel sfeer in huis. Een stijlvol en elegant rond dienblad. De rand is effen wit en mat afgewerkt.


Schalen en dienbladen voor de perfecte tafelsetting. Altijd een sfeervolle, gedekte tafel, daar kan je alleen maar van dromen, toch? Met ons assortiment schalen en dienbladen komt deze droom sneller dan je denkt tot werkelijkheid. Want voor iedere woon- en keukenstijl hebben we bijpassende schalen en servies. Het materiaal is van zeer zware en stevige kwaliteit kunststof.


Dankzij de rubberen antisliplaag is het antislipeffect van dit degelijke dienblad zowel op droog en nat effectief. Specificaties: - Zware kwaliteit polypropyleen - Rubberen antislip laag, zowel dr. Het dienblad kan per jaargetijden aangepast worden door steeds opnieuw een eyecatcher in je huis te creëren.


Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen. Van plastic dienbladen tot kunststof dienbladen.

Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten. Kies uit 1producten vanaf € 55. Big waitress metalen dienbladen matt copper 44.


De antislip laag zorgt er voor dat glazen niet gaan schuiven, ook als het dienblad nat is geworden door bijvoorbeeld bier. Met ons ruime aanbod dienbladen serveer je je eten, drinken en snacks in stijl. Ga je voor gou multicolor een bedtafeltje of liever een serveerschaal?


Koffieplateaus, dienbladen , bierglasdragers, rond of ovaal, bij XXLhoreca heeft u volop keuze uit een groot assortiment dragers voor de horeca. Ronde en ovalen dienbladen. Speciaal voor de selfservice horeca zijn de dienbladen gefabriceerd van sterke materialen als melamine, polypropyleen, RVS of hout dat is voorzien van een beschermde coating. Een dienblad mag gewoon een vast plekje krijgen in het interieur om als het niet gebruikt wordt een decoratieve functie te hebben.


U heeft bij Rofra Home een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten dienbladen. Het is bij het kopen van een dienblad natuurlijk van belang dat het bij uw interieur past. Daarnaast helpt een dienblad ook mee tegen het beschermen van je meubels. Voor banken zijn er overigens ook flexibele dienbladen. Deze dienbladen vormen zich naar de armleuningen.


Zoek een dienblad uit die staat bij je interieur. Vooral wanneer je er een permanent op je eettafel, salontafel of keukenblad zet moet deze goed passen bij je interieur qua stijl en kleur. De kleur heeft ook invloed op de reactie van degene die je serveert.


Ze kunnen dienen als dienblad. Je hoeft dus niet meerdere keren heen en weer te lopen, maar je kunt alles handig in één keer meenemen. Je kunt met een dienblad de overheerlijke hapjes presenteren die je hebt gemaakt voor het feestje wat gaande is, maar een plateau of dienblad kan ook functioneel ingezet worden.


De dienbladen voor hockers zijn verdeeld in verschillende categorieën omdat de één graag een rond dienblad op zijn hocker wil en de ander juist graag een vierkant dienblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts