vrijdag 14 december 2018

Novatech sikkens

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis.


Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Opmerkingen – Het verdient aanbeveling tijdens de bouw horizontale delen af te dekken met plastic of aluminiumfolie, om verkleuring van het hout door kalk en cement te voorkomen. Glassponningen, glaslatten (rondom), achterkanten van beplankingen, weg te metselen delen e.

Met deze lak bescherm je houtwerk tegen alle weersinvloeden zoals UV licht. De lak beschermt het hout tegen verkleuring en zorgt dat het hout niet gaan rotten. Met de lak kun je bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen aflakken.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Door zijn transparantie, in hoge mate, blijft de houtstructuur uitstekend zichtbaar. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200!


Door zijn eigenschappen is Cetol Novatech zeer geschikt voor toepassing op naaldhout. Verfraaiing en bescherming van houtrijke constructies, zoals bijvoorbeeld gevelbeschietingen, puivullingen, houtskeletbouw, e. The high solids content leads to reduced costs with no compromise on durability. Door het indringend vermogen en goede kleurechtheid is Novatech ideaal als kleurbeits. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Deze beits kan ook gebruikt worden voor allerlei houtrijke constructies. Het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals o. Transparante, zijdeglanzende, high solid houtafwerking voor buiten. De topper uit deze reeks is de Cetol TGX, dit is een glanzende beits-lak die zomaar jaar meegaat.

Leverbaar in verschillende houtkleuren en natuurlijk transparant. Lees hieronder de verschillen, voordelen en toepassingen. Bestel nu bij onze webshops! Aankleuren met Cetol Novatech Cetol Novatech is bijzonder geschikt voor toepassing in systemen met Cetol TGL Satin plus of Cetol TGX gloss als eindlaag.


Door toepassing van twee lagen Cetol Novatech wordt het hout beter aangekleurd. Achterkanten van beschietingen, kops hout en weg te metselen delen altijd tweemaal behandelen. In hoge mate transparant, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies zoals gevelbeschietingen, puivullingen en houtskeletbouw.


De verf is transparant en is geschikt voor hout dat zich buiten bevindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts