maandag 17 december 2018

Muurverf vlekkerig

Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf van alle merken op beslist. Ongeveer weken geleden zijn onze muren in de woonkamer met een dunne laag gestuct. Vorige week zijn we begonnen met het voorstrijken van de muren en het verven met muurverf op waterbasis.


Zie foto waar de verf nog moet drogen.

Vlekkerig , streperig, alsof het nog nat is, het is echter uur terug geverfd. Wat hebben wij fout gedaan? Kan ik vlekkerig behang laten spuiten met latex muurverf ? U wilt vlekkerig behang laten spuiten met latex muurverf ? Behang met waterschade, lekkage of vochtplekken laten overspuiten is mogelijk met een mooi resultaat. Indien de kans bestaat dat vlekken door de nieuwe laag muurverf heen komen of ‘doorslaan’ werken wij met een speciale primer. Ik wil de muren van mijn huis schilderen.


Deze witte muurverf is van hoge kwaliteit en makkelijk verwerkbaar.

Na het aanbrengen van één laag Monodek ben je al klaar met je muur of plafond. Zo wordt schilderen wel heel makkelijk. Volg ons stappenplan en voor je het weet geniet je van een mooi wit interieur.


Veel mensen kiezen voor latex muurverf. Wist je dat latex muurverf na het opdrogen een waterdichte ‘huid’ vormt op de muur? Hierdoor kun je eventuele vlekken en ander vuil makkelijk afnemen met water en een spons, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de verf loslaat.


Latex muurverf kan in de bouwmarkt in de gewenste kleur gemengd worden. Zo voorkom je een vlekkerig eindresultaat. Weet je zeker dat jouw wand voorstrijk nodig heeft, dan kun je bij ons terecht voor alle benodigdheden. Wij hebben voorstrijk van bekende merken als Alabastine en Histor, maar uiteraard ook van ons eigen vertrouwde merk.


Het is een product dat op vele ondergronden toepasbaar is, snel resultaat geeft en in duizenden kleuren te mengen op de verf-meng-machine. Een goede latex muurverf en een juiste wijze van verwerken geven een professioneel resultaat. Het plan van aanpak bij het schilderen van de muren of plafonds met latex of muurverf ! Wilt u een andere kleur of is het oude behang vlekkerig geworden, dan is het overschilderen van uw behang met een nieuwe verflaag de goedkoopste oplossing. Leest u stapsgewijs hoe het schilderen van behang in zijn werk gaat zonder dat u bobbels krijgt en nog meer interessante aspecten zoals de kosten en de soort verf die u kunt gebruiken.


Kies voor een latex muurverf als je jouw muur of plafond wit wil schilderen. Het is ook mogelijk om de verf te mixen in jouw gewenste kleur.

Sommige muurverven zijn geschikt voor badkamer en keuken omdat ze vochtbestendiger zijn. Dit komt omdat ze bestanddelen hebben die schimmelvorming tegengaan. Omdat het resultaat zo vlekkerig is geworden,. Die grijze muur van mijn foto was met liter cheapste praxis muurverf. Moest er in totaal denk ik een 2x overheen).


Maak een foto en ga ermee terug naar de. Omdat de meeste soorten muurverf een glansgraad hebben zijn aanzetten en strepen daardoor eerder zichtbaar, dan wanneer je extreem matte muurverf zou. De verf kan er anders af bladderen. Eerst vlekkerig en na een dikke week weer egaal. Na afsteken van het plafond en aanbrengen van de fixeer zal het plafond vlekkerig ogen omdat de zuiging verschillend zal zijn.


Laat de muurverf goed doordrogen, liefst een dag. Tijdens de droging zult u zien dat de muurverf laag vaak vlekkerig opdroogt, raak niet in paniek en laat de verf gewoon drogen en werk zeker niets bij, hierdoor ontstaan juist oneven heden. Mooie matte muurverf voor binnen die ook nog eens schrobvast is. In alle kleuren leverbaar.


Bestel voordelig bij Verfsuper. Ik zoek een in 1x dekkende muurverf , de kleur wordt grijs, ik twijfel nog tussen kleigrijs en warm grijs. De ondergrond is beige en lichtblauw. Muur met veegvaste muurverf (witkalk) Veegvaste muurverf (ook wel witkalk of witsel genoemd) is door zijn poederende karakter en reversibel bindmiddel (deze verf lost op als er water op komt!) niet overschilderbaar met de normale waterverdunbare dispersiemuurverf.


Hebben wel eens eigenwijze familieleden die liever goedkoop uit zijn, die geven dan later meestal wel toe dat ze dat beter niet hadden kunnen doen. Ze moeten dan drie keer een nieuwe laag aanbrengen, omdat de verf niet dekt of ze hebben een vlekkerig resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts