vrijdag 7 december 2018

Psv behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Shop direct bomen behang online. Beslist de laagste prijzen. Voor een complete PSV kinderkamer ga je natuurlijk voor alles in stijl van de Eindhovense club: van het dekbed tot de lampen en van vlaggetjes tot PSV behang.


De muren bepalen voor het grootste deel de uitstraling van de kinderkamer.

De keuze van de verf of het behang is dus erg belangrijk. Op het web is nauwelijks PSV behang te vinden. Perfax behangrandenlijmUIT VOORRAAD LEVERBAAR ! Javascript is uitgeschakeld. Deze behangrand bevat een terugkerend patroon van het PSV logo afgewisseld met het Eendracht Maakt Macht logo.


Het betreft een zelfklevende behangrand en dus hoeft men deze niet voor te behandelen. De afmeting van deze behangrand is 400cm x 25cm. Zoek naar psv behang op Kelkoo.

Vergelijk alle psv behang aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. PSV -poster met daarop een afbeelding van Phoxy en het Philips-stadion uiteraard. Vind meer nieuws over psv behang praxis op Nu. Het behang is dan gereed voor gebruik en kan rechtstreeks op de muur geplakt worden (zelfklevend behang ). Dit type behang heeft een gladde toplaag en geeft de kleuren en details zeer scherp weer. Het vliesbehang breng je aan door eerst de muur met behanglijm in te lijmen.


Vervolgens plak je het behang tegen de muur. ADO AZ Ajax Excelsior Feyenoord Groningen Heerenveen Heracles NAC PEC PSV Roda JC Sparta Twente Utrecht VVV. Een leuke muursticker met het logo van de voetbalclub PSV Eindhoven.


Eén van de belangrijkste ploegen uit de Nederlandse competitie. Met deze muurdecoratie maak je snel en eenvoudig de op voetbal geïnspireerde kamer af. De sticker is makkelijk aan te brengen en te verwijderen door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl. Het hoogste kwaliteit behang , zodat het fotobehang voetbalstadion op maat het best tot zijn recht komt.


U kunt bij ons een eigen foto van een voetbalstadion aanleveren of een stockfoto, beiden bestanden zullen wij naar het juiste formaat te bewerken, zodat u voetbalstadion fotobehang op maat wordt gemaakt. De ontwerpers van dit poster behang hadden de opdracht om voetbal ze reel mogelijk in de kinderkamer te brengen en volgens ons zijn ze daar zeker in geslaagd. Als je goed kijkt merk je dat er een 3D effect in dit behang verstopt zit.


FOTOBEHANG VOETBAL – LEES MEER.

Groen - deze kleur doet het altijd goed. Fotobehang met een voetbalthema is een fantastisch idee voor de versiering. Een behangsoort met het logo van Ajax is heel moeilijk te vinden.


Beplak een volledige muur met dit behang en plak daar een behangrand met Ajax-logo’s van De Behangsite op. De grootste behang inspiratie showroom in de Benelux Behang op grote wanden. Onze stylistes helpen graag met kiezen uit 25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts