woensdag 26 december 2018

Drielaags glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Bent u benieuwd naar de kosten en besparing? Verschillen Gewoon HR glas heeft een U-waarde van tot en je las al op Verbouwkosten dat een lage U-waarde beter is dan een hoge U-waarde. Woon sinds enige tijd in een leuke nieuwbouwwoning. Goed geïsoleer overal drielaags glas etc. Klinkt leuk dat laatste, in de winter ook wel praktisch.


Echter in een kamer met een veluxraam (die op het zuiden staat, en dus de hele dag zon ontvangt) wordt het echt ziekelijk heet als er ook maar een beetje zon schijnt. Zeker bij gebruik in het passief huis concept.

Verwarmd glas zorgt ervoor dat het glas niet langer de grootste energieverslinder is, maar een perfecte isolator. De binnenste plaat van verwarmd glas heeft een filterdunne metaalfilm als electrische weerstan die de warmte gelijkmatig verspreidt. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis kan worden gehouden.


Neem je triple glas , dan kun je overigens beter nieuwe, isolerende kozijnen nemen, omdat je anders nog warmte verliest via het kozijn. Driedubbel glas wordt voornamelijk gebruikt voor warmte isolatie. Drievoudig glas is een ontwikkeling die van de Scandinavische landen via Duitsland naar Nederland is overgewaaid. Het driedubbel glas heeft de hoogste isolatiewaarde van alle soorten dubbelglas.


Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Het is transparant glas dat veel gebruikt wordt voor ramen van huizen, bedrijfspanden en openbare gebouwen. Gezonder, onderhoudsvriendelijker en minder stof in je woonkamer.


Triple glas is in verschillende diktes leverbaar. Deze vraag krijgen wij vaak. Wilt u de allerbeste isolatiewaarde bereiken met glas ? Toepasbaar op alle glassoorten. Nou ja, bijna alle glassoorten.


Alleen bij enkel glas kan het niet, omdat de coating tussen twee lagen glas moet worden geplaatst.

Ik las dat bij vacuüm glas tussen de twee lagen glas kleine glas bultjes zitten die zorgen dat de twee lagen glas niet imploderen door het vacuüm. Als dat zo is, vermoed ik dat er door die buldjes wellicht ook drukgolven worden overgedragen? Of juist het glas een optater krijgt als beide panelen niet samen resoneren. Dubbel glas is samengesteld uit glasbladen en spouw. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas.


De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt. Swinkels Glas is uw garantie voor gedegen serviceverlening en deskundig advies bij alle glastoepassingen en beglazing. Wij zijn de erkend glaszetter én glasspecialist bij uitstek.


U kunt bij ons terecht voor een heldere vrijblijvende offerte, goede leveringsvoorwaarden en deskundig advies! Bij standaard dubbel glas is het dus geen probleem folie op de ruit te plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts