donderdag 27 december 2018

Gordijnen arnhem

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Malle Marietje: Dé plek voor uw raamdecoratie in Arnhem ! De gordijnen worden op maat gemaakt en desgewenst bij u thuis bezorgd.


Gordijnenwinkel uit Arnhem , bekijk welke gordijnen deze. Mocht je vervolgens besluiten om de raamdecoratie of gordijnen bij ons te bestellen dan wordt deze door ons op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de raamdecoratie of gordijnen zelf op te hangen.

Hebt u vragen over onze gordijnen of andere raambekleding? Wilt u meer weten over onze extra’s, zoals de op-maat-service of de bezorgservice? Dit atelier confectioneert gordijnen in alle soorten, maten en kleuren. Zij adviseren in stof, uiterlijk en in situaties.


Ons bedrijf heeft gespecialiseerde confectie-medewerkers in dienst. Binnen het atelier hebben wij een eigen montage bedrijf dat voor u inmeet, vervoert en ophangt. BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem levert Tapijt, binnenzonwering en harde vloeren. Desso, Luxaflex en Forbo in Arnhem.


Een rolgordijn is een opgerold gordijn waarmee op een eenvoudige wijze het raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating waardoor het rolgordijn goed op- en af kan rollen. Rolgordijnen kunnen transparant, half transparant of verduisterend zijn.


Onze winkel in Arnhem heeft een groot assortiment tapijt, vloeren, gordijnen , zonwering en karpetten met diverse acties en aanbiedingen. Alles word zorgvuldig uitgevoerd door eigen vakkundige stoffeerders. Deze zijn gediplomeerd en kunnen alle werkzaamheden naar behoren en tevredenheid uitvoeren.


Bij Kwantum Arnhem vind je de mooiste woonartikelen!

Kies uit 2producten vanaf € 199. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Rubens Wonen de specialist voor uw gordijnen en alles in het huis. Wij bieden service en kwaliteit en meten alles gratis en vrijblijvend in.


Wij zijn leveracier van diverse topmerken o. Zo goed als nieuw, met dubbele plooi, en in hoogte verstelbare haakjes. Willemsen Wonen: wij staan al meer dan jaar garant voor een goed advies en kwaliteitsproducten voor je gehele woninginrichting. Indien het gordijn de volledige breedte van de muur moet bedekken, meet dan de complete breedte van links naar rechts. Kom eens langs in onze showroom en.


Bij Tapijtcentrum Nederland kun je rekenen op een perfect eindresultaat. Voor bijna elke klus hebben wij de juiste benodigdheden in ons assortiment. U vindt bij ons bijna alle topmerken en uiteraard onze eigen huismerk!


Let op: het is niet mogelijk om online te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts