donderdag 13 december 2018

Design glas

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Finlan Sweden and Norway as well as decorative design , ceramics and jewellery from these countries. We started this site because of the simple fact that our collection of Scandinavian design was getting too large.


Een glas wordt vaak ook gezien als accessoire waarmee je een kleuraccent kunt toevoegen aan je interieur.

Daarom kiezen we zelf dus vaak voor kleurrijke design glazen. Ook tijdens een feestje mag er best wat kleur op tafel komen, er valt immers wat te vieren. Zo brengt het gebruik van kleurrijke design glazen vaak wat extra vrolijkheid. We hebben een unieke collectie design glazen. Design glazen koop je bij Flinders.


Zo hebben we drinkglazen en mokken van Pols Potten en Goods, maar ook whisky glazen , cognac glazen en liqueur glazen. Webwinkel voor met de hand gemaakte en mond geblazen objecten van glas. Verkoop glazen schalen, vazen van glas , vogeltjes en andere dierfiguren, glazen tulpen, design.

We zijn persoonlijk uiterst betrokken en werken met een compact team van toegewijde technici, samen goed voor tientallen jaren ervaring. Het is lang niet zeker dat wij al tevreden zijn met het resultaat, wanneer u dat waarschijnlijk allang bent! Een heerlijk kleurrijke eyecather die zorgt voor een extra touch aan uw interieur.


Neem een design vaas in een rustige tint en vul deze met kleurrijke bloemen. Glas kan overal, want het is sterk, slijtvast en duurzaam. Wilt u echt iets bijzonders? Met een breed scala aan technieken maken wij elke keer weer een uniek product. Wij leveren onze glazen producten met elke gewenste kleurcoating, design of afbeelding.


Een kleine greep van wat wij voor u kunnen maken in glas. Het bovenblad rust op een gestructureerd paneel dat is afgewerkt met een satijn koperen geschilderde rand. De met de hand geblazen glazen voet is verkrijgbaar in de kleuren: grijs of brons glas.


Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ga Direct Naar Uw Keuze Uit Het Menu Rechts: Of Maak Een Keuze Door Te Klikken Op Een Van De LANDEN Tabbladen hier boven. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni. Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Deze meubelen zijn ontworpen door Italiaanse kunstenaars en worden geproduceerd in Pescara (Italië).


Een exclusieve aanbod glazen tafels van Italiaans designersmerk FIAM. Deze bijzondere prachtstukken worden veelal met de hand vervaardigd uit glas van de hoogste kwaliteit. Anyway Doors maakt moderne binnendeuren, glazen deuren, schuifdeuren, taatsdeuren en kasten op maat.


Glassdesign is de specialist in glasbewerking. Voor de mooiste design lampen komt u naar De Licht Bedenkers in Rotterdam. Van tafellamp tot hanglamp, bij ons vindt u gegarandeerd de lamp die u zoekt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts