maandag 31 december 2018

Ouderwetse theedoeken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel voordelig Keukendoeken online.


Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment in beddengoed en woontextiel online: slaaptextiel.

Alle theedoeken vind je op beslist. Kies uit 3producten vanaf € 99. De klassieke blokdoekstof of theedoek die we gebruiken is 1 katoen en van een mooie stevige kwaliteit. Deze theedoek is ook bekend als De Doek Die Direct Droogt (DDDDD). Wat een prachtige theedoeken ! Pompdoektheedoek Elias marine.


Ouderwetse kwaliteit en ze drogen ouderwets goed af! Theedoeken : extra flair en kleur in je keuken.

Onze theedoeken zijn grotendeels gemaakt van katoen en verkrijgbaar in diverse stijlen. De geavanceerde combinatie van materialen pluist niet en laat bij het drogen van de afwas geen vezels achter. Het is geen zware kwaliteit.


Wassen op max graden C. Dambont of theedoekenstof is de ouderwetse pompdoek stoef. Een keukendoek is een handdoekje om de handen mee te drogen na gebruik van de keukenkraan. Een handdoek is dikker dan een theedoek.


In ons assortiment vind je theedoeken van DDDDD in eindeloos veel uitvoeringen. Bellebien verkoopt tafelkleden van damast, pompdoek, geruit en afneembaar, tafelkleden op maat, pompdoek- theedoeken en hamamdoeken van Ottomania. De 5X D- theedoek doet wat hij moet doen, namelijk afdrogen. De doek is verkrijgbaar in een aantal traditionele kleuren: wit, roo blauw, groen en zwart. De theedoek is van 1 katoen.


Hierbij zijn kleur en motief vooral een kwestie van smaak, terwijl materiaal het verschil maakt in droogkwaliteit. De meeste theedoeken zijn van katoen en uitstekend geschikt voor het grootste deel van de vaat. Als je theedoeken , ovenwanten of pannenlapen versleten zijn, heb je een goede reden om nieuw textiel te kopen voor in de keuken.


Maar ook wanneer je de sfeer of inrichting van je keuken verandert, is het een goed idee om theedoeken en ander textiel te vervangen.

Deze set van theedoeken is van het merk whkmp’s own. Deze unieke theedoeken hebben mooie kleuren, leuke prints en een vleugje humor. Lang geleden droogden de dames hun porseleinen theekopjes met theedoeken , vandaar de naam!


Hiermee zul je een vrien vriendin of familielid zeker blij mee maken! Of je nou een ouderwetse theedoek of een theedoek met een modern design aan je keuken wilt toevoegen… Alles in Wonderland heeft het allemaal. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Klanten die de linnen theedoeken en glazendoeken van CottonCounts al in huis hebben, zijn zeer tevreden over de kwaliteit.


Echt de kwaliteit van vroeger, zo krijgen wij te horen. Meestal koop ik mijn keukenhand- en theedoeken bij de Bijenkorf, daar zijn ze namelijk zo lekker groot van. Misschien een ietsje duurder, maar ik doe er járen mee, dus vind ik het dat wel waard.


Ik houd van die ouderwets blauw- en roodgeblokte. Die van de Hema vind ik trouwens ook niet verkeerd. Ten Kate Texiel is uw groothandel voor keukentextiel. Geblokte of uni keukenhanddoeken van badstof katoen en geruite theedoeken van 1 katoen zijn geschikt voor de professionele keuken.


Een huiselijke sfeer creëert u met de keukenhanddoek en theedoek in dessins en trendy kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts