maandag 24 december 2018

Witte stenen behang

Groot assortiment Kinder Behang. Altijd de Laagste Prijsgarantie! Of het nu voor in de woonkamer of slaapkamer is, met een motief van stenen aan de wand geef je de ruimte net even dat extra stukje karakter. Daarnaast kun je het dessin van je behang afstemmen met verschillende meubels of accessoires in je interieur.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.

Behang met steen motieven geven je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Let er wel op dat zwart wit op een scherm anders kan overkomen dan op een print.

Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart- wit maken. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen.


Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief. Steen behang online kopen. Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis.


U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.


Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Vind hier alle steen behang soorten.

Behang in een stenen look is een heuse trend. Het lijkt net of de muur van echt steen is gemaakt. Het steen behang van behangwebshop. Echte stenen zijn vaak kil, duur en onpraktisch maar met het behang van Wall-Art creëer je toch deze uitstraling om een robuust en stoer interieur te krijgen. Met het behang in stenen uitstraling breng je een rustieke charme in huis.


Fotobehang - Witte stenen. Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur. De collectie stenen is breed. Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels.


Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren, muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal. Met Stenenbehang maak je eigen stenen muur in je huis, schuur of veranda. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons 3D behang maakt u uw kamer weer als nieuw!


Bekijk ons aanbod 3D behang in alle soorten, kleuren en maten. En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt. Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen?


Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts