donderdag 6 december 2018

Primer voor antifouling

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Primer voor antifouling

We raden zachte antifouling aan voor langzaam varende schepen, tot knopen. Antifouling kan met een kwast of roller aangebracht worden. Een kleine roller is minder zwaar voor de arm, maar neemt iets meer tijd in beslag.


Als u kiest voor een kwast, gebruik dan een grote brede kwast. De afwerking zal niet zo glad worden als bij een aflak, het type kwast is daarom niet belangrijk. Primocon is een primer voor onder de waterlijn, geschikt voor staal, hout en aluminium.


Tevens geschikt om als tussenlaag te gebruiken indien u een onbekend type antifouling moet overschilderen. Gisteren heb ik de harde antifouling laag van het onderwaterschip van mijn polyester Trident verwijderd. Er is geen sprake van osmose. Ik kijk nu aan tegen het laminaat. Al na uur is de primer overschilderbaar met een nieuwe laag Primocon.


Na maximaal uur is de primer overschilderbaar met een antifouling , zoals Interspeed Extra, Micron LZ en Cruiser One. Verder een compleet assortiment aan zowel 1-component als 2-componenten primers , voor zowel onder als boven water. Deze 1-componenten antifouling is speciaal ontwikkelt voor het onderwaterschip van uw boot. SPC antifouling in het top segment gebaseerd op Nano acrylaat. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Primer voor antifouling

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk nu de mooiste primers. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Epifanes Onderwater Primer Onderwaterverf op basis van bitumen en aluminium voor toepassing onder de waterlijn. Biedt bij voldoende lagen uitstekende roestwerende en conserverende eigenschappen. Specifiek voor in brak of zout water, waarin je daar veel last van kunt hebben. Profiteer van onze mooie aanbiedingen en vaste lage prijzen, terwijl je kiest voor de beste kwaliteit om goed mee te kunnen werken. Bestel de antifouling meteen online, dan maken wij de verzending naar jouw adres snel voor je in orde.


Primer voor antifouling

Kan overschilderd worden met alle International antifoulings en kan ook gebruikt worden als sealer voor onbekende antifoulings of als antifouling hechtlaag op polyester. Primer voor antifouling Zowel bij harde als bij zachte antifouling moeten alle kale plekken eerst in de primer worden gezet voordat er een nieuwe antifouling laag op komt. Primer en een bindmiddel op 1componentenbasis voor de meeste antifouling onder de waterlijn. Bijzonder geschikt als primer barrière bij het veranderen antifouling. Reken op een rendement van ca.


Breng op het onderwaterschip laag aan, en op zwaar belaste delen zoals de boeg, waterlijn, kiel en roer nog een tweede laag. Wij bieden een ruime keuze verf en antifouling voor het stalen onderwaterschip tegen een. Voor glasvezel, staal en hout.


Primer voor antifouling

Sigma Roestwerende Primer Sigmaprime 2inclusief harder. Vandaag bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts