woensdag 12 december 2018

Koperen fotolijst

Gratis verzending boven 39€. Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!


Grote collectie fotolijsten vind je hier! Koper is zowel mooi als trendy en past goed in een modern of klassiek interieur. Fotolijsten tegen de laagste prijzen. Onze lijsten zijn verkrijgbaar in de afmetingen 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61xsamt 70x100cm. Als u een hele fotowand heeft is het mooi om posters met gouden of koperen lijsten te combineren met lijsten met meer neutrale kleuren.


Onze stijlvolle koperen fotolijsten zijn perfect voor het afstemmen van keukenposters, quotes en natuurposters. Onze trendy koperkleurige fotolijsten zijn verkrijgbaar is verschillende afmetingen: 13x18cm, 21x30cm (A4), 30x40cm, 40x50cm, 50x50cm, 50x70cm en tot slot 70x100cm. Onze koperen fotolijsten hebben een diepte van 22mm en een breedte. We hebben goede prijzen en een snelle levering.


Koperen fotolijst

Brocante koperen fotolijst met open rand afm. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Welkom bij de snuffel advertentie,s van old fox kijk bij onze koopjes en wie weet vult u een doos vol met leuke spullen voor een l. Bekijk alles met koperen fotolijst ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Oude koperen fotolijst met bol glas. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Koperen fotolijst

Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper. Scherp geprijsde koperkleurige en goudkleurige fotolijsten. Lage prijzen en gratis verzending! Deze stijlvolle koperen fotolijst is geschikt voor posters met de afmeting 50xcm.


De fotolijsten hebben een perfecte pasvorm en zijn tevens gemakkelijk te openen aan de achterzijde door middel van soepele gespen. Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Vind de beste selectie koperen fotolijst fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit koperen fotolijst voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Hieronder enkele voorbeelden.


Koperen fotolijst

Alle fotolijsten vind je op beslist. Mooie trendy fotolijst in koper. Past mooi bij inrichting met metallic kleuren. Dit trendy koperkleurige fotolijstje is een leuk cadeau om een mooi moment voor altijd met je dierbare te delen. Deze fotolijsten en andere fotolijstjes vindt uw gewoon terug in onze webwinkel.


En mocht u een geschikte fotolijst gevonden hebben, dan kunt u deze heel simpel en gemakkelijk online bestellen. Snelle levering van uw fotolijst. Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak.


Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts