maandag 3 december 2018

Douglas hout zwart beitsen

Planken, Balken, Palen en meer. Kwaliteit voor de laagste prijs! Vind douglas hout het nu op Kensaq. Douglashout palen gezaagd. Hoge kwaliteit beitsen voor de beste finishing touch van uw hout.

Het eerste product is HK Lazuur in de kleur ebben. Fijnbezaagd hout is zoals deze van de zagerij vandaan komt. Door douglas hout te beitsen kunt u de levensduur verlengen en het vergrijzen van douglas hout tegen gaan. Ook voor een transparante afwerking kan Koopmans Perkoleum gebruikt worden.


Koopmans Ecoleum is een semi-transparante afwerking waarbij de houtnerf nog zichtbaar blijft. Impregneermiddelen bevatten schimmelwerende componenten en dringen dieper door in het hout dan een beits. Tenco douglas beits waterbasis dekkend zwart - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore.

Nu kun je beginnen met beitsen. Schilder altijd met de nerf mee, let er op dat je druppels meteen wegveegt. Laat het hout na de eerste laag beits uur drogen. Tip: Om de beits bij de eerste laag dieper in het hout te laten trekken, moet je deze verdunnen met terpentine. Verhouding: delen beits op deel terpentine.


Behandelen van douglas hout. Duglas hout is makkelijk te behandelen met onze care 1nano protector. De enige voorwaarde is dat het hout niet al een behandeling met een olie, of beits heeft gehad. De nano coating moet dus rechtstreeks op het (droge) hout worden aangebracht. Elk houtsoort kan lang mee, mits het goed behandeld wordt.


Met lazuurverf beschermt en behandelt u het hout zodat het in optimale staat blijft. Lazuur is het Duitse woord voor beits lazuurverf is dus niks anders als beits. Wij verkopen uitsluitend professionele beitsen en verven.


Ruime keuze en scherpe prijzen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Reserveer online, laagste prijzen. Hiermee behoudt je de tekening en structuur van het hout. Welke kleuren zijn er leverbaar?


Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. Het hout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Geolied hout kun je jaarlijks opnieuw in de olie zetten. Beits en lak kun je het beste elke twee of drie.


De lak dringt diep door in het hout en beschermt tegen vuil, vocht, algen en schimmels. Ideaal te gebruiken voor buitenwerk als kozijnen, deuren, ramen en tuin meubelen. Voor een zwarte en dekkende afwerking van hout is de Hydro HK Lasur uitermate geschikt.


Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart , grijs of antraciet beits. Wil je graag de natuurlijke kleur van het hout laten uitkomen? Kies dan voor een transparante beits.


Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur. Zwarte beits vind je makkelijk via Vergelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts