vrijdag 30 augustus 2019

Paint the past verf

Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.


De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen.

Wij beschikken namelijk over het officiële Q-shops keurmerk. Paint The Past wordt al binnen werkdag uit voorraad geleverd. Heeft u een verfblik over?


Met deze verf - en wasverwijderaar kunnen makkelijk alle oude resten weggehaald worden zonder daar veel moeite voor te doen. Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen.


Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Dus ben je in één van onze winkels verliefd geraakt op de schitterende kleuren krijtverf van dit merk en kom je thuis tot de ontdekking dat je best nog een potje kunt gebruiken?

Bewonder daarom het aanbod op Paint -Brush. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, goed dekken wasbaar, overschilderbaar en toch zeer mat.


Deze verf is uit voorraad leverbaar. Deze kwasten zijn gemaakt van een kunststofvezel waarmee de verf beter opgepakt wordt en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf voor mooi egaal resultaat. De onderlaag moet droog en stofvrij zijn en je kunt zonder voorbehandeling over latex heen verven. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Indien u weet welke kleur u past , geef dan telefonisch uw bestelling door.


Alle kleuren van de Matt Emulsions zijn uit voorraad leverbaar. De houtverven en kinderkleuren kunnen wij binnen dagen in huis hebben. Eventueel kunnen wij de verf ook naar u versturen. Wij hebben de schouw in de woonkamer olifant grijs geverfd met verf van painting the past. Het is heel mooi geworden.


Voor een mooi dekkend resultaat breng je de krijtverf in twee lagen aan met een roller of een blokkwast. Elke kleurkaart heeft een eigen stijl, sfeer en beleving. De verf bevat veel krijt en geeft een mooi vol resultaat als het in lagen wordt opgebracht.

Zelfs nieuwe meubels krijgen een verouderde look. Meubels krijgen op deze manier een tweede leven of worden geverfd zodat deze beter passen in het geheel van het interieur. Oude meubels verven en opknappen is binnen een paar. Painting the Past Krijtverf, Matt Emulsions voor wanden.


Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De eigenaressen Willemien en Corneel vind je dagelijks in de winkel en adviseren je met passie en enthousiasme. We houden van verf , mooie producten en interieurs.


We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt in een huis wat helemaal bij je past. Wij geven gratis kleuradvies op maat in onze winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts