dinsdag 13 augustus 2019

Keukenkasten verven voor en na

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Keukenvernieuwer uit uw Buurt. Van plan om je keuken te verven ? Lees onze praktische tips over verfsoorten en verfkleuren. Het schilderen van de oude keukenkastjes hoeft niet duur te zijn en leidt tot een verrassend resultaat.


Na het schilderen van je keukenkastjes - en eventuele verandering van enkele accessoires- is je keuken weer als nieuw en kan weer jaren mee. Ik heb Original White gebruikt en Graphite. Annie Sloan Chalk Paint bestaat al bijna vijfentwintig jaar en is een hele oude verf.


Vul daarna alle groeven en inkepingen met houtvuller. Schuur de deuren van de keukenkastjes na en verwijder het stof met een zachte borstel. Afhankelijk van het oppervlak kan het nodig zijn om een speciale grondverf te gebruiken zodat de verf straks beter hecht en dekt.


Voor kunststof deurtjes kun je bijvoorbeeld een universele primer gebruiken. Je wilt namelijk niet dat de verf op plekken komt die de oorspronkelijke kleur moeten behouden. Daarom is het belangrijk dat je die delen afplakt met afplaktape.


Op deze manier schilder je lijnrechte randen en voorkom je dat de verf op de ongewenste plekken komt. Uitgekeken op de kleur van je keukenkasten ? Geef ze een tweede leven door de keukendeurtjes- en frontjes te verven. Voor een mooi resultaat moet je bij het overschilderen op een aantal punten letten. Maak gebruik van onderstaand stappenplan.


Daarna een kunststof-primer (grondverf die zorgt voor de hechting van de eindlaag op kunststof) eroverheen en weer fijn opschuren. Nu kun je met iedere verf je keukenkastjes verven ! Zelfs als in je keukenkastjes glas is verwerkt, kun je het glas mee verven. Gebruik hier wel ook weer eerst een speciale grondlaag voor. UW KEUKENDEURTJES VERNIEUWEN. Bereid de keukenkastjes voor op het schilderen.


Het is belangrijk de keukenkastjes en keukendeuren te schuren met een fijne korrel. Zo wordt de glanslaag van je keukenkastjes afgebroken zonder diepe groeven achter te laten en kan de verf goed hechten. Reinig het oppervlaken zorg ervoor dat vet- en stofvlekken verwijderd worden. Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio! Elegante keuken verbouwen voor en na kleurenschema's Benjamin Moore -hoe.


Keukenkasten verven voor en na

Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Wij leggen je in dit blog graag uit hoe je het beste je keukenkasten kunt verven ! Hieronder staan een aantal van top notch keukenkasten schilderen voor en na afbeeldingen op Internet. We gemerkt het idee door betrouwbare resource. Best HD afbeeldingen en geplaatst eenvoudig door admin in Popular afbeeldingen gebied. Meestal is dit watergedragen verf , maar je weet het immers nooit zeker.


Controleer daarom eerst de verf. Dit doe je als volgt: neem een doek met terpentine en wrijf daarmee over de kastdeurtjes. Als de verf oplost of afgeeft aan de doek, dan zit er watergedragen verf op. Zo niet, dan zit er dus terpentine gedragen verf op de kastjes.


De keukenkastjes bieden na het spuiten weer een fris en strak aanzien. Besparen op uw keuken door spuitwerk. Dan kan het heel voordelig zijn om enkel de keukenkastjes te laten spuiten. Het scheelt in de kosten en uw keuken ziet er weer uit als nieuw. Die grondlaag werkt het mooist af, als je de verf vol aanbrengt met de kwast, de verf zo gelijkmatig mogelijk verdeelt en verf direct luchtig afrolt met een fijne lakroller voor de grote gedeelten.


De eikenhouten keukenkasten schilderen is een makkelijke en snelle ingreep. Kijk maar naar de foto’s van deze spectaculaire voor - en - na. Eronder lees je hoe je zelf.


Verf eerst een grondlaag met Levis Special Primer Binnen (speciaal voor gladde ondergronden), als je voor Levis lak als eindlaag kiest. Breng de grondlaag aan in de hoeken met een borstel. Verf de grote vlakken met een kortharige lakrol.


Zet eerst enkele verticale strepen en rol deze horizontaal uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts