dinsdag 27 augustus 2019

Stoere raambekleding

Goedkoper Dan In De Winkel. Handige Raamdecoratie kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Raambekleding online bij LIDL.


Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online.

Deze stoere fel blauwe kleur geeft je interieur karakter en dient als een echte sfeermaker in huis. Beide zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen wat een ideale oplossing biedt voor in de slaapkamer. Elke ruimte in huis vraagt om een ander soort raambekleding. Om jou te helpen heeft vtwonen alvast een voorselectie gemaakt uit de collectie van Luxaflex: de vtwonen favorites.


In maar liefst twee digitale magazines vind je de keuze van vtwonen terug. Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot wavegordijn en vouwgordijnen. Van slaapkamer gordijnen tot stoere raambekleding.


Bent u op zoek naar gordijnen voor uw slaapkamer, moderne gordijnen voor uw woonkamer, stoere raambekleding of gordijnen voor dat ene lastige dakraam?

De rol van raambekleding wordt vaak onderschat. Naast de sfeer die de raambekleding met zich meebrengt moet het ook functioneel zijn. Per ruimte zijn er verschillende dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste raambekleding. Welke woonstijl heeft de ruimte? Een industrieel interieur staat voor stoer , hout en robuuste materialen als staal.


De warme kleur van het grove hout combineert perfect met het stoere staal in een zwarte, grijze of witte kleur. Het hout geeft een warme uitstraling aan het interieur. Kies een lamelbreedte dat past bij jouw interieur. Een brede lamel geeft een stoer effect en benadrukt de grootte van een raam nog meer. Een smalle lamel geeft een elegante uitstraling.


Verticale jaloezieën zijn praktisch in het onderhoud en zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter. Wij zijn de specialisten op het gebied van raamdecoratie. U vindt ons vooral op internet, maar ook in onze showrooms in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven. Hier hangt een selectie van onze producten en kunnen wij u direct helpen bij al uw vragen!


Een plisségordijn als badkamer raambekleding heeft als voordeel dat de stof gemakkelijk kan worden gereinigd met een vochtige doek. Wil je raambekleding kopen? Laat je inspireren door onze wooninspiratie en bekijk wat jij het mooist vindt.

Van raamdecoratie voor de woonkamer tot de slaapkamer, en van houten raambekleding tot kunststof raamdecoratie, bij KARWEI vind je wat je nodig hebt. Stoer landelijk Stoer landelijk wonen staat voor puur wonen. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. U voelt zich behaaglijk in een ambiance vol natuurlijke kleuren en materialen die een warme uitstraling geven.


Gordijnen, raamdecoratie, raambekleding. Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Meet en montageservice én Gratis meetactie!


Beige en grijstinten maken het landelijke interieur wat stoerder ,. De absolute favoriet op dit moment is de industriële woonstijl. Deze wordt gekenmerkt door een stoere uitstraling en het gebruik van ruwe en natuurlijke materialen. Er is veel te vinden over het doorvoeren van een industrieel interieur in jouw eigen woning. Maar welke raambekleding past hier eigenlijk bij?


Onze nieuwe winkel aan de Stationsweg is een uitje op zich. Als dé woonwinkel voor Drachten en omstreken bieden we enorm veel keus voor uw interieur. Behalve prachtige vloeren en raambekleding hebben we bijvoorbeeld de stoere industriële deurencollectie van Bruynzeel.


En de lijn maatwerkkasten van Allure. Een modern stadsappartement fleurt op met de juiste raamdecoratie. Stoere lichtgrijze linnen gordijnen passen prima in de urban stijl. Urban en trendy is de combinatie van zwart en wit in één gordijn in grafische patronen met een zwarte steigerbuis als roede.


Deze raambekleding is makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in stof, kunststof, hout en aluminium. Gaat u voor een brede lamel, dan gaat u voor een stoere uitstraling en wanneer u kiest voor een smalle lamel dan geeft dit een meer elegante uitstraling aan uw ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts